Genç adamdan insanlık örneği: Yaşlı adamı korkuluklardan kurtardı

Şişli’de bir genç, işlek bir bulvar üzerinde canını tehlikeye atıp refüjü geçerek korkuluklarda takılı kalan yaşlı adamı kurtardı. Adamı kucaklayarak korkuluklardan indiren genç ardından da koluna girerek yolun karşısına geçirdi. Gencin bu hareketi büyük takdir topladı.

İstanbul'un Şişli ilçesindeki Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Piyalepaşa Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda yaşlı bir adam, evine gidebilmek için üstgeçit yerine refüjden geçmek istedi. Yaşlı adam araç trafiği işlek olan bulvarın bir istikametinden refüje canını tehlikeye atarak geçti. Adam ardından refüjdeki korkuluklara tırmanarak inmek istedi. Ancak korkulukların demirlerinde kalan adam bir türlü demirlerden kurtulamadı.

YAŞLI ADAMI KURTARDI

O esnada motosikletini bakım için Recep Çakıllı’nın tamirhanesine getiren tekstil işçisi Mustafa Kamacı (33), yaşlı adamın zor durumda olduğunu ve yardım istediğini gördü. Canını tehlikeye atan Kamacı, vızır vızır geçen araçların arasından refüje ulaştı. Genç adam önce yaşlı adam korkuluklardan indirdi ardından da koluna girerek yoluna karşısına geçirdi. Gence teşekkür eden yaşlı adam ardından evine doğru gitmek üzere yola koyuldu. Yaşlı adamı kurtardığı anları kameralara yansıyan gencin bu hareketi büyük takdir topladı.

 

Kaynak: İHA

Şişli korkuluk