Gaziantep'teki katliam gibi kazada yaşanan son gelişmeler

Gaziantep Mardin Trafik kazası

Gaziantep-Nizip otoyolunda meydana gelen trafik kazasında bir otobüsün itfaiye, ambulans ve bir canlı yayın aracına çarpması sonucu, 15 kişi hayatını kaybetti, 31  kişi yaralandı. 12 kişinin taburcu edildiği bildirdi. Kaza sonucu yaralanan 6 kişinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ekipere ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 4 sağlık personeli ile İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetti, 31  kişi yaralandı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin Nizip Cumhuriyet Başsavcılığının gerekli adli tahkikatı başlattığını bildirdi.

Kazada yaralanan otobüs şoförünün de sorgulaması halen devam ediyor.

KAZAYA İLİŞKİN 3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin Nizip Cumhuriyet Başsavcılığının gerekli adli tahkikatı başlattığını bildirdi. Kaza ile ilgili soruşturma kapsamında 3 savcı görevlendirildi.

Hayatını kaybeden vatandaşlar bugün Gaziantep ve Şanlıurfa'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak: Haber Global TV

Gaziantep kaza Gaziantep Mardin Derik haberler son dakika