Gaziantep'te liseli kız öğrenci okulda 3. kattan düşüp ağır yaralandı

Gaziantep Asayiş Gündem haberleri Kadına yönelik şiddet
Gaziantep'te liseli kız öğrenci okulda 3. kattan düşüp ağır yaralandı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 11. sınıf öğrencisi, henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı eğitim gördüğü lisenin 3. katından aşağı düşerek ağır yaralandı. Hayatına son vermek istediği iddia edilen öğrenci ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te 11. sınıf öğrencisi henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı eğitim gördüğü okulda 3. kattan aşağı düştü.

Öğrencinin hayatına son vermek istediği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ağır yaralanan liseli kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

ÖĞRENCİLER BÜYÜK KORKU VE PANİK YAŞADI

Olay, Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesinde bir lisede meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki 11. sınıf öğrencisi İ.İ., henüz tespit edilemeyen bir nedenle okulun 3. katından aşağı düştü. 

Olay sonrası okulda büyük korku ve panik yaşanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILAN ÖĞRENCİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hayatına son vermek istediği ileri sürülen ve ağır yaralanan öğrenciyi, ilk müdahalenin ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İ.İ.'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, lise öğrencisinin okulda 3. kattan düşerek ağır yaralanması olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

 

Kaynak: İHA