Gaziantep'te ünlü katmerci kafasına taş vurularak öldürüldü!

Gaziantep

Geçen hafta meydana gelen olayda Gaziantep'te kafasına taş vurulması sonucu ağır yaralanan ve Katmerci Dayı olarak bilinen Ali Adnan A. yaşam mücadelesini kaybetti.

Gaziantep'te yaklaşık bir hafta önce Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, 14 Şubat 2021 tarihinde gece saatlerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Tartışma kısa sürede alevlenerek taşların ve sopaların konuştuğu bir kavgaya dönüştü.

Ali P. isimli kişi, o sırada Gaziantep'te Katmerci Dayı olarak bilinen Ali Adnan A.'nın kafasına taşla sert bir biçimde vurdu. Katmerci Dayı, bu darbe sonrası ağır biçimde yaralandı ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakımdaydı

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaklaşık bir hafta boyunca tedavi gören ünlü katmerci Ali Adnan A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak gece saatlerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden katmercinin cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Zanlı serbest bırakılmıştı, şimdi aranıyor

Zanlı Ali P., olayın ardından yaralama suçundan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ali Adnan A.'nın hayatını kaybetmesinin ardından dosyanın cinayet büroya devredilmesi üzerine zanlı Ali P.'yi yakalamak için tekrar çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Gaziantep haberleri cinayet