Gazeteci Çağlar Cilara Özdağ-Kılıçdaroğlu görüşmesinin perde arkasını anlattı! 'Bu çok çarpıcı' diyerek kulağına gelen o talebi açıkladı

Ümit Özdağ Zafer Partisi

Gazeteci Çağlar Cilara, Haber Global yayınında, Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşmenin kulislere yansıyan detaylarını aktardı. Cilara'nın Zafer Partisi'ndeki 'göç meselesi' düşüncesine dair sözleri dikkat çekti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugünkü açıklamasında, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme daha yaptıktan sonra yarın kesin kararlarını duyuracağını belirtti.

Peki, dünkü Ümit Özdağ - Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinin perde arkasında neler yaşandı?

Haber Global'de konuyu değerlendiren gazeteci Çağlar Cilara, dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.

Zafer Partili bir kaynakla görüşmesini aktaran Cilara, "Zafer Partisi şunu talep ediyor, bu çok çarpıcı bir şey. Göç meselesinin yönetimini tamamen bize devretmesi gerekiyor Kılıçdaroğlu kazanırsa. Peki, Zafer Partisi'nin diğer masadaki ortakları ikna etmesi olası mı? "Bizim 2.2 oyumuz var, Kılıçdaroğlu'nun ortakları seçime bile girmedi, güçlü taraf bizi" dedi, bunu vurguladı. Bakanlık taleplerinin olmadığını söyledi. "Bakan Yardımcılıkları olabilir" dedi. Adalet Bakan Yardımcılığı'nı vurguladı" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

zafer partisi Ümit Özdağ