Gamze kanlar içinde ölü bulundu! 4 erkek gözaltında

Isparta kadın cinayeti

Bir kadın cinayeti haberi Isparta'dan geldi. Gamze Esgicioğlu, kaldığı apart dairede göğsünden bıçaklanmış halde ölü bulundu. Polis, olay sırasında evde olan 4 erkek şüpheliyi gözaltına aldı.

Isparta'da 23 yaşındaki bir kadın, evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulundu.

Anadolu Mahallesi 131 Cadde'sindeki bir dairede yaşayan Gamze Esgicioğlu'nun (23) hareketsiz şekilde yattığı ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Esgicioğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri ise olay yerindeki ekmek bıçağına el koydu, Esgicioğlu'nun karşı dairesinde oturan arkadaşları H.B, M.K, H.Y. ve İ.O.B'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerden H.B'nin ilk ifadesinde, karşı dairede oturan arkadaşı Esgicioğlu'nun yanına gittiğinde, kendisine sarılarak nefes alamadığını söylediğini, bunun üzerine durumu polis ve ambulansa bildirdiğini belirttiği öğrenildi.

Öte yandan, incelenen güvenlik kamera kaydında, olay saatinde bir otomobilin apartın önüne geldiği görülüyor.

Gamze kanlar içinde ölü bulundu! 4 erkek gözaltında - Resim : 1

'NEFES ALAMIYORUM' DEYİP, YERE YIĞILMIŞ

Gözaltına alınan 4 erkek şüpheliden 1'inin ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, olay yerinde polise verdiği ifadede, saat 02.30 sıralarında restoranda yemek yedikten sonra 4 arkadaş birlikte Gamze Esgicioğlu'nun evine geldiklerini söyledi. Bir süre sonra karşı dairede kalan arkadaşlarının yanına gittiğini anlatan şüpheli, apart daireye döndüğünde Esgicioğlu'nun kendisine sarılarak, "Nefes alamıyorum" dediğini söyledi.

Şüpheli, üzerinde herhangi bir yara izi ya da kan görmediğini öne sürdüğü Esgicioğlu'nun bunaldığını düşündüğünü kaydetti. Bir süre sonra da genç kadının yere yığıldığını söyleyen şüpheli, bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiklerini ardından olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin geldiğini anlattı.

Gamze Esgicioğlu'nun, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bölümü'nden 2019 yılında mezun olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Isparta