Fırında vahşet! Görüntüler ortaya çıktı

KAYSERİ / İHA
Kayseri Silahlı saldırı haberleri Gündem haberleri

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde husumetli 2 esnaf arasındaki tartışma, silahlı kavgaya döndü. Oto yıkamacı Osman Tüşümel'in hayatını kaybettiği, fırıncı L.T.'nin de yaralandığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Melikgazi ilçesine bağlı Alpaslan Mahallesi Seval Sokak'ta meydana gelen olayda, sokakta esnaf olan Osman Tüşümel (61) ile L.T. (34) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle L.T., yanında bulunan tabancayla Osman Tüşümel'ye ateş açtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Osman Tüşümel'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Tüşümel'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Şüpheli L.T. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Görüntülerde; Osman Tüşümel'in fırına geldiği sırada L.T.'nin bir masada oturduğu, Tüşümel'in bir süre fırın içinde dolaştıktan sonra dışarı çıktığı ve kısa süre içinde de yeniden fırına girdiği görüldü. Fırına tekrar girdikten sonra L.T.'ye doğru yönelen ve belinden 2 tabanca çıkararak L.T.'nin bacaklarına doğru ateş eden Tüşümel'e, L.T.'nin belinden çıkardığı silahla karşılık verdiği ve Tüşümel'in aldığı kurşunlarla yere yığıldığı görüldü.

Fırında vahşet! Görüntüler ortaya çıktı - Resim : 1

Bu sırada fırından ekmek alan bir vatandaşın, hızla dışarı doğru kaçtığı anlar da görüntülerde yer aldı. Silahlı çatışma sırasında fırının giriş kapısının yanında oturan anne ve çocuğunun ise panik yaşadığı, annenin çocuğuna sarılarak masanın altına saklanmaya çalıştığı anlar saniye saniye kaydedildi. L.T.'nin Tüşümel yere düştükten sonra cep telefonu ile uğraştığı da kameralarda görüldü.