Film sahnesi değil gerçek: Batman yerine Amsterdam uçağına binince olanlar oldu

Batman Hollanda Viral videolar Gündem haberleri

Filmlere konu olan uçak karışıklığı sahnesi, Ankara'da gerçek oluyordu. Yaşanan o anlar akıllara, Recep İvedik 6 filminde 'Konya yerine Kenya'ya gittiği sahneyi getirdi. İşte sosyal medyada gündem olan o anlar...

Recep İvedik 6 filminde 'Konya yerine Kenya'ya gittiği sahne Ankara’da gerçek oluyordu. Ankara'dan Batman'a gidecek yolcuların ring aracı tarafından yanlışlıkla Amsterdam uçağı önünde indirilmesi karışıklığa neden oldu. Sosyal medyada da gündem olan bu görüntüler işte kameraya böyle yansıdı.

Ankara’dan Batman’a gidecek olan yolcular ring aracının yaptığı hata nedeniyle Batman uçağı yerine Amsterdam uçağına bindi. Uçak içerisinde kabin ekibinin durumu fark ederek, 'Batman’a seyahat edecek yolcular lütfen acele bir şekilde kendilerini kabin ekibine bildirsinler' anonsu ile uyarılmak durumunda kalındı.

BATMAN YOLCULARI UÇAKTAN İNDİRİLDİ

Bu anonsları duyan yolcular şok oldu. Kabin ekibi Batman’a gidecek olan yolcuları birkaç kez anons ederek uçaktan indirdikten daha sonra uçak Amsterdam’a hareket etti.

Amsterdam’a seyahat eden bir yolcu, uçak içerisinde yaşanan sıra dışı anları kayıt altına aldı.

''BEN BATMAN'A GİDİYORUM AĞABEY''

Yolcu kayıt altına aldığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şaşkınlığını gizleyemeyen yolcu, kayıt sırasında şu cümleleri söyledi;

“Şu an Ankara-Amsterdam uçuşundayız. Ring arabalarıyla uçağın önüne geldik. Bebek arabasını verecekken ağabeyin biri ‘Batman’a değil mi?’ diye sordu. Bizde, ağabey ne Batman’ı bu Amsterdam uçağı deyince, ne Amsterdam’ı ben Batman’a gidiyorum' diye yanıt verdi. Şu anda uçağın içinde Batman Amsterdam yolcuları tamamen karışmış durumda. Bütün Batman yolcularını tek tek çağırıyorlar. Bu da başımıza geldi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA