Feryat figan bağıran kediyi duydu, seçimi bıraktı: Onu kurtarmak için ağaca tırmandı

2023 Seçimleri Kedi videoları

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri için Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Okulu'nda görev alan İsmail Budak, feryat figan bağıran kediyi duydu ve onu kurtarmak için ağaca çıktı. Canını hiçe saydı.

Edirne'de Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri için Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Okulu'nda görevli olan İsmail Budak, ağaca tırmanan ve orada mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak ve annesi ile buluşturmak için hayatını hiçe sayarak ağaca tırmandı.

Ağaçta feryat figan miyavlayan yavru kedi ile aşağıda onu telaşlı şekilde bekleyen anne kedinin imdadına İrfan Budak yetişti. Canını hiçe sayarak ağaçta kalan yavru kediyi kurtararak anne kediye en güzel Anneler Günü hediyesini veren Budak, çevredekilerden de büyük takdir topladı.

Yavrusu mahsur kalan anne kedi ise, bir süre meraklı gözlerle adamın ağaca çıkmasını izledikten sonra dayanamayıp, yanına koştu. Yavrusunun kurtarılması sonrası sevinci gözlerine yansıyan anne kedi, kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: Haber Global TV

kedi kedi videoları anka haber ajansı seçim sonuçları anka seçim sonuçları anka seçim aa seçim sonuçları canlı seçim sonuçları Seçim sonuçları 14 mayıs seçim sonuçları cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2023 seçim sonuçları kim kazandı Recep Tayyip Erdoğan