Fenomenlerin para kasası belli oldu! Her yerde aranıyor

AA/DHA/İHA
Gündem haberleri fenomen
Fenomenlerin para kasası belli oldu! Her yerde aranıyor

Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslin Güngen'in para kasasının, firari iki şüpheliden biri olan Gökhan Göz olduğu iş insanı ortaya çıktı. Göz’ün, adresinde bulunamadığı ve firari olarak arandığı belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına ilişkin çalışma kapsamında 25 ilde 63 zanlıya yönelik operasyonlarda yakalanan 61 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Sosyal medyada "Neslim Güngen" olarak bilinen Neslihan Güngen ile İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu şüphelilerin sorgusu yapılıyor.

Emniyet ekipleri tarafından teknik takibe alınan şüphelilerin tape kayıtlarına göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Neslim Güngen’in para kasasının, iki yıl önce Şile’de bir restoranda silah teşhirinde bulunduğu ihbarı üzerine lokantaya giden polis ekiplerinin önünde silah sallayan iş adamı Gökhan Göz olduğu kaydedildi.

Fenomenlerin para kasası belli oldu! Her yerde aranıyor - Resim : 1

O tarihlerdeki görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çeken şüpheli Göz’ün, bir süre magazin dünyasında da adı sıkça anılmıştı.

Neslim Güngen’in ‘gizli para kasası’ olduğu ileri sürülen iş adamı Gökhan Göz’ün, adresinde bulunamadığı ve firari olarak arandığı aktarıldı. Göz’ün soruşturma dosyasında da adının ‘şüpheli’ sıfatıyla yer aldığı kaydedildi.

NESLİHAN-İNANÇ GÜNGEN GÖZALTINDA

“Suçtan Elde Edilen Geliri Aklama”, “Nitelikli Dolandırıcılık”, “Vergi Usul Kanunu'na Muhalefet”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” gibi suçlardan “Kuyu-8” operasyonunda gözaltına alınan güzellik merkezi sahibi Neslihan (Neslim) ve eşi İnanç Güngen ile MASAK müfettişi de dahil 45 şüpheli adliyeye sevk edildi. Dört gün boyunca süren ifade alma işlemlerinde İnanç çiftine sayfalarca soru yöneltildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca, güzellik merkezi sahibi Neslihan Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de aralarında olduğu şüphelilerle ilgili “Suçtan Elde Edilen Geliri Aklama”, “Nitelikli Dolandırıcılık”, “Vergi Usul Kanunu'na Muhalefet”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” gibi suçlardan başlatılan soruşturma devam ediyor.