Esra Elönü'den kendisini eleştiren Bülent Arınç'a tepki

Esra Elönü'den kendisini eleştiren Bülent Arınç'a tepki

Sevda Noyan'ı konuk aldığı programla gündeme oturan Esra Elönü, kendisini eleştiren TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'a cevap verdi.

Esra Elönü, kendisini eleştiren TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'a Twitter'dan cevap verdi. Elönü, "Konuşan maklube tepsisi Arınç'ın canlı istifrasını gördüm. Pensilvanya ceketiyle yamadığı avukatlık cübbesini giysin kendi adamlığını yargılasın. Ben kendisini korkutuyorsam ne büyük şeref, söylemindeki ucuzluk da şimdiye kadar gösterdiği tırsmışlığın siyasi Cv 'sidir" ifadelerini kullandı.

Elönü şöyle devam etti: 

"Erdem ve izan çölü ruhunuzun hastalığı kibrinizin vesikalığıdır. Bakalım ilahi mahkemede kimin cübbesini giyeceksiniz. Zavallıca gündeme tutunma çabalarınızla eğlenmeye devam edin. Daha yazacak çok şey var lakin sizin seviyenizin olduğu yerlerde tel çekmiyor mazur görünüz. Ne demiştim seçim sonrasında, oy sandıklarını değil adam sandıklarımızı konuşalım. Konuşuyoruz işte.  Siz aslında her şeyi çok iyi biliyorsunuz. Sizi eleştirenlere karşı o tevazu görünümlü taramalı dilinizi kullanıyorsunuz lakin şerefli milleti tarayan şerefsizleri aynı hiddet ve öfkeyle kınadığınıza şahit olmadım. Neden? Fazilet Durağının önüne 45 kişilik yalanı park etmişler otobüs yanaşamıyormuş." 

BÜLENT ARINÇ: BUNLAR YÜZÜNDEN MİLLET BAŞÖRTÜSÜNDEN NEFRET EDECEK

NE OLMUŞTU?

Esra Elönü'nün Ülke TV'de sunduğu "Arafta Sorular" programına geçen hafta katılan Sevda Noyan, canlı yayında "15 Temmuz kursağımızda kaldı, yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür yani. Onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda maddi ve manevi olarak. Biz liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede yani. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede böyle var 3-5. Benim listem hazır açıkçası" demişti. Elönü ise cevaben "Ayak az kalır, dört ayaklarını denk alsınlar" ifadelerini kullanmıştı.

"ESRA ELÖNÜ ZAMAN ZAMAN BENİ KORKUTUYOR"

Programda sarf edilen bu sözler tartışmalara neden oldu. Tartışmalara dahil olan TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Kemal Öztürk'ün YouTube programında Sevda Noyan hakkında, "Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek" ifadelerini kullanmıştı. Arınç, Esra Elönü için de "Zaman zaman beni korkutur" demişti.

Esra Elönü Bülent Arınç sevda noyan