Eski eşini öldürüp intihar etti! Kızları sinir krizi geçirdi

Yozgat kadın cinayeti
Eski eşini öldürüp intihar etti! Kızları sinir krizi geçirdi

Yozgat'ta inşaat işçisi Kerim Toprak, eski eşi Nuray Toprak'ı, işe gitmek için evinden çıktığı sırada tabanca ile öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Nuray Toprak'ın kızları ve yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde boşandığı eşini evinin önünde vurarak öldüren şahıs ardından intihar etti.  

Olay, saat 10.00 sıralarından Sorgun Karşıyaka Mahallesi sebze hali yakınlarında meydana geldi. Olayda, Kerim Toprak (45) isimli şahıs, sabah saatlerinde boşandığı eski eşi Nuray Toprak'ın (43) evinin önüne geldi. Kerim Toprak, işe gitmek için evden çıkan Nuray Toprak'ı görünce yanında getirdiği tabanca ile ateş etti.

 Kurşunun isabet ettiği Nuray Toprak olay yerinde hayatını kaybetti. Silah seslerini duyan vatandaşların olay yerine geldiğini gören Kerim Toprak olay yerinden kaçıp, Ahmet Uslu Dutluk Parkına giderek intihar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri her 2 şahsın da öldüğünü tespit etti.

KIZLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Polis ekipleri, cesetlerin çevresinde güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olayı duyarak gelen Nuray Toprak'ın kızları, kardeşi ve diğer yakınları, gözyaşı döktü. Toprak'ın kızları, polisin güvenlik şeridi çektiği alanda annelerinin cesedine bakarak gözyaşı döktü. Toprak'ın kızları ve diğer yakınlarını, polis ve sağlık ekipleri teskin etmeye çalıştı.

Nuray Toprak ve Kerim Toprak'ın cesetleri, polisin incelemesinden sonra Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yozgat kadın cinayeti eski koca