Eşine kızıp hıncını 4 çocuğundan çıkardı! Acımasız babadan intikam işkencesi!

Gündem haberleri son dakika İstanbul

İstanbul Kağıthane'de insanlık dışı görülmemiş olay yaşandı. Y.C (35) kendisini terk eden eşini geri getirebilmek üzere evde bulunan 4 çocuğuna adeta işkence yaptı.

Eşine az rastlanır olay İstanbul Kâğıthane'de yaşandı. Tekstil işiyle uğraşan Y.C (35), yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeniyle eşi tarafından terk edildi. 4 çocuğunu bırakan kadın Gaziantep'teki ailesinin yanına gitti. 

ÖNCE BAĞLADI SONRA DARP ETTİ

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre genç adam ise eşinden intikam almak için insanlık dışı bir yönteme başvurdu. En büyüğü 12 yaşında olan 4 çocuğunu bir araya toplayan adam, çocukları evinin ortasında ip ile birbirine bağladı.

Çocuklarını darp edip bir de videoya kaydeden cani baba, eşine hakaretler yağdırdığı videoyu yakınlarına gönderdi.

TÜYLER ÜRPERTEN SAHNELER

İnsanın tüylerini ürperten sahnelerin yer aldığı video ile cani baba hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Gözaltına alınan Y.C, "Cebir şiddet veya hile kullanarak hürriyetten yoksun kılma" suçundan tutuklamaya sevk edildi.

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgusu yapılan şüpheli "Bunu eşimi geri getirmek üzere yaptım. Çocuklarıma zarar vermek istemedim" savunmasında bulundu. Tutuklanarak cezaevine gönderilen adam, Metris Cezaevi'ne konuldu. Çocukların ise annesine teslim edildiği öğrenildi.

 

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul kağıthane Gündem haberleri son dakika