Eşi ve yanındaki erkeğe kurşun yağdıran cani koca intihar etti

Denizli Konya Kadın cinayetleri
Eşi ve yanındaki erkeğe kurşun yağdıran cani koca intihar etti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde eşi ve yanındaki erkeğe sokak ortasında kurşun yağdıran şahıs, 2 sokak ileride intihar etti. 2 kişinin hayatını kaybettiği olayda, ağır yaralanan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kan donduran olay, saat 14.00 sıralarında Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesi 1344 Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; kendisini aldattığından şüphelendiği eşini Ö.Ü. ve erkek arkadaşı Y.C.'yi takip eden E.Ü., yanında getirdiği uzun namlulu silahla rastgele ateş etti.

Çocuğunun gözü önünde kurşunların hedefi olan iki çocuk annesi kadın ve erkek arkadaşı Y.C. kanlar içinde yerde kaldı. Olay yerinden kaçan saldırgan, 2 sokak ileride aynı silahla intihar etti.

Eşi ve yanındaki erkeğe kurşun yağdıran cani koca intihar etti - Resim : 1

Ağır yaralanan kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Eşi ve yanındaki erkeğe kurşun yağdıran cani koca intihar etti - Resim : 2

Çevre sakinleri tarafından koruma altına alınan çocuk, yiyecek içecek ikram edilerek sakinleştirilmeye çalışıldı.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, KAYINVALİDESİNİ AĞIR YARALADI

Konya'da yaşayan Durmuş Ali E., boşanma aşamasındaki 3 çocuğunun annesi Zekiye Ertuğrul ile konuşmak için eşinin bulunduğu Ladik Mahallesinde bulunan kayınvalidesinin evine geldi. Durmuş Ali E., eşiyle çıkan tartışma sırasında yanında bulunan tabancayla önce Zekiye Ertuğrul'u daha sonra kayınvalidesi Ayşe Ç.'yi boynundan vurarak olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Zekiye Ertuğrul ambulansla Sarayönü Devlet Hastanesine, Ayşe Ç. ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zekiye Ertuğrul, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne Ayşe Ç.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay sonrası kaçan şüpheli kocanın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA