Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Somut neticeleri yılbaşından itibaren daha iyi göreceğiz

Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Somut neticeleri yılbaşından itibaren daha iyi göreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan ekonomide yılbaşını işaret ederek " Çabamızın somut neticesini daha iyi göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan çıkanlar;

Biz ülkemizi bugünlere, her karış toprağına dokunan, her ferdine ulaşan eser ve hizmetlerimizle getirdik. Türkiye'nin asırlık kayıplarını ve eksiklerini 20 yılda ikmal ederken aslında çok daha büyük vizyonların, çok daha büyük hedeflerin altyapısını kuruyorduk.  İşte bu sevinç, özgüven ve azimle Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını kapatıp ikinci yüzyılını açmaya hazırlanıyoruz. Ülkemizin tamamını kalkındırarak, zenginleştirerek, büyüterek dünyanın en gelişmiş ilk 10 ülkesi arasındaki yerini alması için mücadele ediyoruz. Batman ve Mardin çok bedel ödedi ve bu bedelleri ödemekten terörle verdiğimiz mücadeleyle hamdolsun bitirdik. Son 20 yılda ülkemizi demokrasi rayından çıkarmak için çok sayıda deneme yapıldı. Kardeşliğimize sıkı sıkıya sarılarak bu alçak gayretlerin hepsini boşa çıkardık. Dünyanın gündeminde kriz varken biz gözümüzü fırsatlara dikiyoruz. 2023'te Türkiye yüzyılı ahdimizin etrafında kenetlenerek ülkemizi dünyada hak ettiği yere taşıyacağız. Ülkemizin önünü darbeyle, cuntayla kesenler bu defa başaramayacaklar. 

SOMUT NETİCELERİ YILBAŞINDAN İTİBAREN GÖRECEĞİZ

 Türkiye'yi küresel krizden ayrıştırma ve hedeflerine doğru yoluna devam ettirme çabamızın somut neticelerini yılbaşından itibaren daha iyi göreceğiz. Geriye doğru bakıp nereden nereye geldiğimizi daha iyi göreceğiz.

Açılışını yaptığımız Hasankeyf-Gercüş Tünelinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 39.4 kilometrelik yolun bugün yaptığımız tünelle birlikte bağlantı yolları tamamlanmıştır. Yaklaşık 2.5 yılda 910 milyon liralık yatırım turlarıyla Hasankeyf'imize kazandırılan tünelin hayırlı olmasını diliyorum..

Uluslararası boyutu da olan sinsi kampanyalara ve sabotaj girişimlerine rağmen barajımızı tamamlayarak ülkemizin hizmetine sunduk. Bununla da kalmadık. Baraj gölü alanı içerisinde kalan yerleşim yerlerimizi tüm alt yapısı ve üst yapısıyla yeniden inşa ettik.

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi