Enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz’ın ablasından yeni açıklama

Kahramanmaraş Depremi Deprem Hatay

Hatay'ı da etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın son durumuyla ilgili abla Semiha Duymaz açıklamada bulundu.

Çektiği yemek videoları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Taha Duymaz, Hatay depreminde göçük altında kaldı. Üzücü haberi genç fenomenin ablası Semiha Duymaz verdi. Ablası, Duymaz'ın kardeşleri ve halasıyla birlikte 8 katlı binanın zemin katında enkaz altında kaldığını açıkladı. CZN Burak ve Dilan Polat, sosyal medya fenomenini bulmak için seferberlik başlattı.

"KURTARAMADIK SENİ ÇOCUK"

Gülben Ergen, enkaz altında 6 gündür yaşam mücadelesi veren Taha Duymaz'ın bir videosunu paylaşarak, "Yetişemedik sana canım çocuk… Kurtaramadık seni" dedi.

Ergen, Taha Duymaz’ın hayatını kaybettiği iddialarını gündeme getiren paylaşımıyla ilgili "Taha’nın haberini AFAD Başkanlık, AFAD Hatay'dan aldım. Maraş’tan Hatay’a doğru yola çıktım! Teşhis için zorlandıklarını söylediler. Umarım ve dilerim ki bana yanlış teşhisle, yanlış bilgi verilmiş olsun" ifadelerini kullandı.

"BİR UMUTLA HALA BEKLİYORUZ"

CZN Burak'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Taha'nın ablası Semiha Durmaz, kardeşinin son durumuyla ilgili bilgi verdi:

"Şu an bir umutla bekliyoruz, yalan haberlere inanmayın. Şu an böyle haberleri okuyunca ben daha çok panikliyorum, daha çok oraya gitmeye çalışıyorum işlerini engelleme engellemek istemiyorum. Lütfen artık paylaşmayın, kimsenin umudunu kırmayın."

Kaynak: Haber Global TV

deprem Hatay Kahramanmaraş depremi