Elif Erbakan kimdir? Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen Elif Erbakan kaç yaşında?

İstanbul/haberglobal.com.tr
31 Mart Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan İstanbul İBB
Elif Erbakan kimdir? Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen Elif Erbakan kaç yaşında?

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere az bir süre kaldı. Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak açıklanması beklenen Elif Erbakan merak ediliyor. Peki, Elif Erbakan kimdir? Elif Erbakan nereli?

31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. Yeniden Refah Partisi (YRP)'nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak açıklanması beklenen Elif Erbakan bu noktada araştırma konusu olmuş durumda. İşte Elif Erbakan hakkında merak edilenler ile birlikte Elif Erbakan kimdir? sorunun yanıtı.

ELİF ERBAKAN KİMDİR?

Aslen Sinoplu olan Elif Erbakan, 1974 tarihinde dünyaya gelmiştir. Türkiye'nin önemli siyasetçilerinden Necmettin Erbakan'ın kızıdır. Eğitim hayatını Bahçelievler 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından Bilkent Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Fatih Erbakan'ın ablasıdır.

Elif Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin önemli bir üyesi olarak siyasi kariyerine başlamıştır. Parti içindeki çalışmaları ve katkılarıyla dikkat çekmiş ve kısa sürede partinin önemli isimleri arasına girmiştir. Özellikle parti içindeki çeşitli görevlerde bulunarak siyasi deneyimini artırmış ve partiye katkı sağlamıştır.

ELİF ERBAKAN EVLİ Mİ?

Elif Erbakan, Mehmet Altınöz ile evlidir.