Elektrik panosundaki yangına müdahale ederken kalp krizi geçirip ölmüştü... Toprağa verildi

DHA
Gündem haberleri Hayatını kaybetti İstanbul
Elektrik panosundaki yangına müdahale ederken kalp krizi geçirip ölmüştü... Toprağa verildi

İstanbul'un Avcılar ilçesinde elektrik panosunda çıkan yangına müdahale ettiği esnada kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren adam, son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da yangına müdahalesi sırasında can veren adam defnedildi.

Avcılar'da bir binanın elektrik panosunda çıkan şiddetli patlamaları önlemek isterken akıma kapılarak kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden apartman yöneticisi Mehmet Birsen (70), son yolculuğuna uğurlandı.

Denizköşler Mahallesi'nde dün saat 16.30 sıralarında dört katlı bir binanın giriş bölümünde bulunan elektrik panosunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı ve peş peşe patlamalar oldu. Burada oturan aynı zamanda bina yöneticisi olan Mehmet Birsen (70), şiddetli patlamaların yaşandığı elektrik panosundaki kabloları çekip patlama ve yangını önlemek isterken savrularak yere düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile hemen söndürülürken, Birsen'in kalp krizi geçirdiği belirlendi. Birsen olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Burada yaklaşık 1,5 saat süren çabaya rağmen Mehmet Birsen, kurtarılamadı. Birsen'in ölümü 'şüpheli ölüm' olarak değerlendirildi. Mehmet Birsen'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak Avcılar'a getirildi. Evli ve iki çocuk babası Mehmet Birsen için Denizköşkler Camii'nde ikindi vaktinde yakınları ve sevenlerinin katıldığı bir cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazında Birsen'in kızı ve oğlu ayakta durmakta zorlandı.

Birsen'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Ambarlı Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.