Elazığ'da inşaatında çalıştığı kütüphanede doktor adayı olarak ders çalışıyor

Elazığ
Elazığ'da inşaatında çalıştığı kütüphanede doktor adayı olarak ders çalışıyor

Elazığ'da yaşayan Hasan Coşkun (23) 2017 yılında Fırat Üniversitesi Kütüphanesi'nin yapım çalışmalarında inşaat işçiliği yapmıştı. Şimdi ise tıp fakültesini kazanarak inşa edilmesinde emek verdiği kütüphanede ders çalışıyor.

Elazığ'da yaşayan tıp fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Hasan Coşkun, 2017 yılında Fırat Üniversitesi Kütüphanesinin inşaatında ailesine destek olmak için çalıştı. Daha sonra hayali olan tıp fakültesini kazanmak için üniversite sınavına giren Coşkun, sınav sonucunda hayalini gerçekleştirerek Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Coşkun, yıllar sonra 18 yaşında inşaatında çalıştığı kütüphaneye gelerek derslerine ve TUS sınavına hazırlanıyor.

Coşkun, "Üniversiteyi kazanmadan önce kütüphanenin inşaatında çalıştım. Sonra ise üniversite sınavına hazırlandım ve Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım. Bugünlerde tıp fakültesi öğrencisi olarak inşaatında işçi olarak çalışmış olduğum kütüphanede gerek okul derslerim gerekse okul sonrası uzmanlık derslerim için çalışıyorum. Bu benim için çok güzel bir duygu" dedi.

Kaynak: DHA

Hasan Coşkun Elazığ haberleri Elazığ son dakika haberleri