Ekrem İmamoğlu'dan kulaklık çözümü

Ekrem İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu'dan kulaklık çözümü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Temmuz'da başlayacak normalleşme sürecini olumlu karşıladığını belirtirken 00:00'dan sonra müzik yasağıyla ilgili olarak "Gece yarısından sonra kulaklıkla müzik dinleyerek geleceğe bakacağız" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’deki toplu açılış töreninde konuştu.

39 ilçenin, 39’unda da hizmetlerine devam ettiklerinin altını çizen İmamoğlu, “Bu şehrin yaşayan her insanına eşit gözle bakarak çalıştığımızı lütfen bütün hemşirelerimiz bilsinler. Hiçbirisini ihmal etmeyeceğiz. ‘Tabii ki, şu ilçe oy veriyor bize. Onun için oraya metroyu yapacağız, başka bir yere mi yapacağız’ diyen aklın yerine, biz, 16 milyon İstanbulluya hizmet eden bir belediyecilik aklını taşıyoruz” dedi.

1 Temmuz’da başlayacak normalleşme sürecini olumlu karşıladıklarını belirten İmamoğlu, 24.00’ten sonra müzik yayınına sınırlama getirilmesi kararına ise, “4 milyon metrekarelik yeşil alanı, sadece 2 yılda İstanbul'un yaşamına dahil ettik. Vatandaşlarımızın buralarda daha iyi vakit geçirmelerini sağlayarak, ama içine müziği de sanatı da katarak, -bir şekilde 12'den sonra da kulaklıkla dinleyerek- müziği ve sanata hayatımızdan hiç eksik etmeden, moralimizi yüksek tutarak geleceğe bakacağımız günler olmasını diliyorum” diyerek yanıt verdi. 

Ekrem İmamoğlu kulaklık İBB