Ehliyetsiz kullandığı motosikletiyle kaza yapan 64 yaşındaki kadının hem parmağı koptu, hem de 9 bin lira da para cezasına çarptırıldı

Çorum Trafik kazası Gündem haberleri
Ehliyetsiz kullandığı motosikletiyle kaza yapan 64 yaşındaki kadının hem parmağı koptu, hem de  9 bin lira da para cezasına çarptırıldı

Çorum'un Osmancık ilçesinde ayak parmağı kopan ve "baltaya kesildiğini" söyleyerek hastaneye giden 64 yaşındaki kadının, parmağını, ehliyetsiz kullandığı motosiklet ile yaptığı kaza sonucu kaybettiği ortaya çıktı. Yaşlı kadın, 9 bin lira da para cezasına çarptırıldı.

Film gibi olay, Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Gemici Mahallesi'nde yaşandı. 

Fatma Yaşar Özbilir (64) kullandığı elektrikli motosikletle kaza yaptı. Kazada kadın sürücünün sağ ayağının küçük parmağı koparken kendi imkanları ile Osmancık Devlet Hastanesine gitti. Hastanede, parmağını kazara baltayla kestiğini söyleyen kadın yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda kadının elektrikli motosiklet kullanırken kaza yaptığını, parmağının kazada koptuğunu belirledi.

Polis ekiplerinin kaza yerinde yaptıkları aramada kadın sürücünün kopan parmağı bulundu. Buldukları parmağı sağlık ekiplerine teslim eden ekipler elektrikli motosiklet kullanan kadın sürücüye 8 bin lira ehliyetsiz araç kullanmaktan ve bin lira da tedbirsizlikten dolayı toplamda 9 bin lira idare para cezası kesti. Hayati tehlikesi bulunmayan Fatma Yaşar Özbilir'in tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

Çorum Osmancık trafik kazası