Dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye destek mesajı göndermeye devam ediyor

Kahramanmaraş Depremi Deprem
Dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye destek mesajı göndermeye devam ediyor

Dünyaca ünlü oyuncu Hugh Jackman, Jennifer Garner ve Demi Lovato'nun da aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, 10 ili de sarsan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları göndermeye devam ediyor.

Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, depremde zarar gören çocuklara yönelik UNICEF'in başlattığı yardım kampanyasına destekte bulundu.

Dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye destek mesajı göndermeye devam ediyor - Resim : 1

Sosyal medya hesabından UNICEF'in bağış kampanyası linkini paylaşan Jackman, "Kalbim, Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremden etkilenen herkesin yanında. Suriye ve Türkiye'deki çocuklara nasıl yardım edeceğinizi öğrenmek için alttaki linki tıklayın" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye destek mesajı göndermeye devam ediyor - Resim : 2

"KALBİM DEPREMDEN ETKİLENEN HERKESLE BİRLİKTE"

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato da sosyal medya hesabındaki 145 milyon takipçisiyle depremden etkilenenlere nasıl yardım yapılacağına ilişkin bilgi veren bir içeriği paylaşarak, "Kalbim, mağdurlar ve depremden etkilenen herkesle birlikte..." ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye destek mesajı göndermeye devam ediyor - Resim : 3

ABD'li oyuncu Jennifer Garner, İngiltere merkezli Save The Children'ın Türkiye ve Suriye için başlattığı bağış kampanyasını paylaşırken, "Türkiye ve Suriye'deki ailelere yardım etmenin yollarını arıyorsanız, lütfen 'Save The Children'ın insani yardım faaliyetini dikkate alın" mesajına yer verdi.

Dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye destek mesajı göndermeye devam ediyor - Resim : 4

"BU YÜREK PARÇALAYICI"

Portekizli fado müziği sanatçısı Mariza, sosyal medya hesabında Türkiye'deki deprem bağış kampanyalarına dair bilgileri takipçileriyle paylaştı.

Bollywood'un ünlü yıldızlarından Alia Bhatt ise Türkiye'deki deprem haberini veren bir paylaşımı alıntılayarak, "Bu yürek parçalayıcı..." mesajını yazdı.

"DEPREM HABERLERİNİ DUYUNCA YIKILDIM"

İran asıllı ABD'li oyuncu Shohreh Aghdashloo, üzüntüsünü, "Türkiye ve Suriye'den binlerce masumun hayatını kaybettiği deprem haberlerini duyunca yıkıldım. Yalnız olmadıklarını bilmeliler. İnsanlık hala hayatta olduğu için dünyanın her yerinden yardım geliyor. Kalbim etkilenen herkesin yanında..." sözleriyle dile getirdi.

Dünyaca ünlü isimler Türkiye'ye destek mesajı göndermeye devam ediyor - Resim : 5

Hindistan asıllı İngiliz oyuncu ve komedyen Aasif Mandvi, Anadolu Ajansı'nın Adana'da çektiği bir enkazın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: Haber Global TV

deprem Kahramanmaraş deprem Hatay Hugh Jackman Jennifer Garner Demi Lovato