Dolunay Karaca'dan merak edilen o soruya yanıt: Astrolojiyle geleceği öğrenmek mümkün mü?

Haber Merkezi
Astroloji Gündem haberleri

Meral Güven'in tutmayan tahmini astroloji hakkında tartışmaları beraberinde getirdi. Haber Global ekranlarına konuk olan Astrolog Dolunay Karaca, "Bizler ilahi kuralları olan insanlar değiliz. Biz öngörü söylüyoruz, olasılıklardan bahsediyoruz" dedi.

Astrolog Meral Güven'in ısrarla vurguladığı ancak tutmayan şampiyonluk tahmini sonrası yaşananlar, Güven adına sosyal medyada atılan hikaye ve paylaşımlar astroloji hakkında tartışmalara neden oldu. Astrolojinin nelere dayandığı, geleceğin astrolojiyle görülüp görülemeyeceği yönündeki tartışmalara Astrolog Dolunay Karaca Haber Global ekranlarında yanıt verdi.

Astrolojinin yüzyıllardan beri kullanılan bir teknik olduğuna dikkat çeken Karaca, burada çok iyi bir eğitim almış, kaliteli ve öngörüleri yüzde 90 oranında tutan astrologlar olduğuna dikkat çekti. Kendisinin de Fenerbahçe Galatasaray konusunda yanıldığını ifade eden Dolunay Karaca, "Bizler her şeyi yüzde yüz bilebilen, peygamber veya ilahi kuralları olan insanlar değiliz. Sonuç itibarıyla biz öngörü söylüyoruz, olasılıklardan bahsediyoruz. Astroloji bir olasılık tekniğidir" ifadelerini kullandı.