Diyarbakır'da bir erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını ve 2,5 yaşındaki kızını kaçırdı

Diyarbakır Kadına yönelik şiddet Gündem haberleri
Diyarbakır'da bir erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını ve 2,5 yaşındaki kızını kaçırdı

Diyarbakır'da avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı, boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından kaçırıldı. O anlarda kameralar kayıttaydı.

Erkek şiddetinde adres bu defa Diyarbakır oldu. Bir erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını ve kızını kaçırdı.

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı, iddiaya göre, boşanma aşamasındaki erkek tarafından kaçırıldı. O anlar kameralara yansıdı.

Diyarbakır'da bir erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını ve 2,5 yaşındaki kızını kaçırdı - Resim : 1

Öte yandan, Mart ayında avukat Tekin, velayeti kendisinde olan ve mahkeme kararı gereği gün içerisinde babası tarafından görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yaşındaki kızı B.D.G.'nin babası tarafından evden götürüldüğü ve 1 aydır kendisinden haber alamadığını iddia etmişti. F.G. adlı erkek, sabah saatlerinde boşanma aşamasındaki eşine sopa ile saldırı girişiminde bulunmuştu. Avukat Tekin, KADES uygulamasıyla durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, Tekin'in şikayeti üzerine F.G., gözaltına alarak karakola götürülmüştü. Taraflar, birbirinden şikayetçi olmayacak şekilde ifade verdikten sonra polis ekipleri, çocuğu babadan alarak anne Tekin'e teslim etmişti.

 

Kaynak: İHA

Diyarbakır kadına yönelik şiddet erkek şiddeti