İstanbul Pendik'te bir kadına sokak ortasında şiddet uygulayan erkek serbest bırakıldı

İstanbul Gündem haberleri Kadına yönelik şiddet
İstanbul Pendik'te bir kadına sokak ortasında şiddet uygulayan erkek serbest bırakıldı

Pendik'te dün bir kadına şiddet uygulayan ve çevre sakinlerinin meydan dayağının ardından olay yerinden kaçan saldırgan erkek, yakalanarak gözaltına alındı. Polise ifade veren kadın ise saldırgandan şikayetçi olmadığını dile getirdi. Saldırgan erkek ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Bir kadına cehennem dolu anlar yaşatan erkek, yakalanarak gözaltına alındı. Kadının şikayetçi olmaması üzerine saldırgan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 

Pendik Kaynarca Mahallesi'nde dün saat 09.30 sıralarında, cadde üzerinde bir kadının darbedildiğini gören çevredekiler, saldırgana tekme ve yumruklarla tepki gösterdi. Kadın bu sırada trafikte bekleyen taksiye binerek kaçmaya çalıştı. Saldırgan da kadının arkasından yetişip aynı taksiye bindi. Taksi içinde de kadına saldıran kişiye bir kez daha müdahale edildi. Tekme ve yumruklarla dövülen kişi taksiden inerek uzaklaştı. O anlar başka bir otomobilin araç kamerasına yansırken polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

 DARP EDİLEN KADIN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli B.K. Pendik Esenler Mahallesi’nde yakalanarak  gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan sorgusunda kız arkadaşı olan T.T.  ile alkol aldıklarını sonrasında ise tartıştıklarını söylediği öğrenildi. T.T. ‘nin polise verdiği ifadede ise alkol alarak tartıştıklarını, erkek arkadaşının da taksiye binmek istediğini ancak herhangi bir darp ya da tehdit olayının olmadığını ve herhangi bir tedbir talebinin bulunmadığını ve B.K.’ dan da davacı olmadığını belirttiği öğrenildi. 

SERBEST BIRAKILDI

Konu ile ilgili "Kötü Muamele" suçundan B.K. hakkında savcılık talimatları doğrultusunda adli işlem başlatıldı. B.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

 

Kaynak: DHA

İstanbul Pendik kadına yönelik şiddet erkek şiddeti