2 gündür haber alınamayan 24 yaşındaki Umut, çalılıklar arasında ölü bulundu

Diyarbakır Asayiş Gündem haberleri Hayatını kaybetti
2 gündür haber alınamayan 24 yaşındaki Umut, çalılıklar arasında ölü bulundu

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iki gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki Umut Çakmak, Dicle Nehri kenarındaki çalılıklar arasında ölü bulundu.

Diyarbakır'da iki gündür kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki genç adam ölü olarak bulundu.

Kahreden haber Diyarbakır'dan geldi. 

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki gün önce evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan gencin çalılıklar arasında cesedi bulundu.

İKİ GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Alınan bilgilere göre, kırsal Aralık Mahallesi’ndeki evinden iki gün önce ayrılan Umut Çakmak’tan (24), haber alınamadı. Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine arama çalışmaları başladı.

DİCLE NEHRİ KENARINDA ÇALILIKLAR ARASINDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Çalışmalar sonucunda Dicle Nehri kenarında ağaçlık ve çalılıklar arasında erkek cesedi bulundu. Yapılan araştırmalarda cesedin kayıp başvurusu yapılan evli bir çocuk babası olan Umut Çakmak’a ait olduğu belirlendi.

GENCİN CENAZESİ OTOPSİ İÇİN HASTANE MORGUNA KALDIRILDI

Çakmak’ın cansız bedeni Bismil Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 24 yaşındaki genç adamın kesin ölüm nedeni yapılan otopsinin sonucuna göre belli olacak. 

OLAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Emniyet güçleri tarafından olay ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Son dakika gündem haberleri... 

 

ÜNİVERSİTELİ ELİF, YURT BANYOSUNDA ÖLÜ BULUNDU

18 yaşındaki üniversite öğrencisi Elif, öğrenci yurdunun banyosunda ölü bulundu

Samsun'da üniversite öğrencisi olan 18 yaşındaki Elif Coşkun, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.

Olay, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Kampüsü Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Münevver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu D Blok 5. katta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, OMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü 1. sınıf öğrencisi Elif Coşkun (18), kampüs içindeki kaldığı yurttaki banyoda bornoz ipiyle asılı halde bulundu. Olay polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri ve polis asılı bulunan Elif Coşkun'un olay yerinde öldüğünü tespit etti.

Olay yerinde polis ve savcının incelemesinin ardından genç kızın cansız bedeni, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alan yurtta kalan diğer öğrenciler büyük üzüntü yaşadı. Elif Coşkun'un Çorumlu olduğu öğrenildi. Üniversiteli Elif'in ölümüyle ilgili ekiplerce başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

 

 

 

Kaynak: İHA