Direksiyon sınavında başarısız olunca ortalık karıştı! Kadının ailesi öğretmene saldırdı

İstanbul

İstanbul Sancaktepe'de bir adam, kızlarının direksiyon sınavındaki başarısızlığından sorumlu tuttukları öğretmene saldırdı. Olay anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Akılalmaz olay, geçtiğimiz pazar günü saat 16.30 sıralarında Sancaktepe'de direksiyon eğitim alanındaki kafede meydana geldi.

DİREKSİYON SINAVINDA BAŞARISIZ OLUNCA ORTALIK KARIŞTI

İddiaya göre, girdiği direksiyon sınavında başarısız olan kadın, evlerine gidince sınavdan kaldığını ailesine bildirdi. Buna sinirlenen kadının babası ile ağabeyi, verilen arada öğretmenlerin oturduğu kafeye gitti. Baba ile oğlu, kızlarının başarısızlığından sorumlu tuttukları sınav komisyonu başkanı olan öğretmen B.A.'ya bir anda saldırdı.

ÖĞRETMEN YERE YIĞILDI

Sonraki adayın sınavına girmeyi beklerken aynı anda baba ile oğlunun yumruklarının hedefi olan öğretmen B.A., yere yığıldı. Kafedekilerin saldırgan baba ile oğlunu tutmasıyla olay sonlandı.

Sancaktepe'de bir ortaokulda müdür yardımcılığı da yaptığı öğrenilen B.A., adları açıklanmayan baba ile oğlundan şikayetçi oldu. İfadeleri alınan baba ile oğlu serbest bırakıldı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırı anı kafenin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, baba ile oğlunun, masada bir başka öğretmen arkadaşıyla oturan öğretmen B.A.'ya yumruklu saldırısı görülüyor. Yumruklar sonrası öğretmen yere düşeken, kafedekiler baba ile oğlu tutarak olayı sonlandırıyor. 

Kaynak: DHA

İstanbul Sancaktepe direksiyon sınavı yumruklu saldırı