Dilan Polat'la ilgili şok gerçek ortaya çıktı! Tam 12 gündür...

Haberglobal.com.tr
Dilan Polat fenomen Gündem haberleri
Dilan Polat'la ilgili şok gerçek ortaya çıktı! Tam 12 gündür...

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan ünlü fenomen Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan gerçek ortaya çıktı. Polat'ın 12 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve halen tedavi gördüğü öğrenildi.

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanan ve Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan ünlü fenomen Dilan Polat'la son olarak psikolojik sorunlarıyla gündeme gelmişti. 

Sağlık şikayetleri tutuklandığı günden bu yana devam eden Polat'ın son dönemde ağlama krizlerinin daha da arttığı konuşuluyordu. Kollarında şiddetli eklem ağrıları ve yüzünde bir uyuşma başlayınca  cezaevi yönetimi bu durumu savcıya bildirdi. 

Savcı da cezaevi doktoru ile görüşüp Polat'ı hastaneye sevk etme kararı aldı. Tutuklu fenomen 28 Aralık Cuma günü Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.

Kanal D'nin haberine göre; Dilan Polat burada doktor kontrolünden geçirildi, tetkikler yapıldı. Doktorlar Polat'ı hastaneye yatırma kararı verdi.

Bir tutuklu ile aynı odada kalan Dilan Polat'ın uzun süredir kullandığı ilaçları değiştirildi.11 gündür de tedavi altında... Dilan Polat'ın ne zaman  cezaevine döneceğine önümüzdeki günlerde doktorlar verecek.