Didim'de kayıp alarmı: 33 yaşındaki Zeynep Gürzsoy'dan 4 gündür haber alınamıyor

Gündem haberleri
Didim'de kayıp alarmı: 33 yaşındaki Zeynep Gürzsoy'dan 4 gündür haber alınamıyor

Aydın'ın Didim ilçesinde 58 yaşındaki Ayser Gürzsoy, 4 gün önce diş kontrolü için hastaneye gitmek için evden çıktıktan sonra bir daha haber alamadığı kızı Zeynep Gürzsoy için polise kayıp başvurusunda bulundu. Anne Gürzsoy, kızının hayatından endişe ettiğini söyleyerek yardım istedi.

Aydın'da 33 yaşındaki kadın, şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu.

Cumhuriyet Mahallesi'nde annesi ile birlikte oturan ve 8 ay önce eşinden boşanan Zeynep Gürzsoy, 26 Mayıs'ta diş kontrolü için sabah saatlerinde Aydın Devlet Hastanesi'ne gitmek üzere evden çıktı. Gürzsoy'dan bir daha haber alamayan ve cep telefonuyla da ulaşamayan anne Ayser Gürzsoy, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp ihbarında bulundu.

Didim'de kayıp alarmı: 33 yaşındaki Zeynep Gürzsoy'dan 4 gündür haber alınamıyor - Resim : 1

4 gündür haber alamadığı kızı için endişelenen anne Gürzsoy, "Hastane dönüşü son telefon görüşmemizde otobüs beklediğini söyledi. Ancak daha sonra ne telefonuna ne de kendine ulaşabildim. Her yere baktım ama bulamadım. Polise kayıp ihbarında bulundum ama henüz bir ize rastlayamadık. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Gören ve duyanların insanlık namına polise ve bizlere haber vermesini rica ediyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: DHA

Aydın Didim kayıp kayıp kadın