Öfkesine yenilen genç felaketin eşiğinden döndü: Kancaya tekme attı, ayağına demir saplandı

Gündem haberleri
Öfkesine yenilen genç felaketin eşiğinden döndü: Kancaya tekme attı, ayağına demir saplandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir ortaokulun bahçesinde bulunan voleybol filesinin demirindeki kancaya tekme atan gencin ayağına demir saplandı. Öfkesine yenilen talihsiz genç, 1 saatlik çalışmanın ardından demirin kesilerek kurtarıldı.

Aydın'da öfkesine yenilen genç, az daha ayağından oluyordu. 

Olay, Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre okulun bahçesinde arkadaşları ile oyun oynayan D.B. (20) isimli genç, bir anda sinirlenerek voleybol direğine tekme attı. Tekme, voleybol direğinde filenin gerildiği bölgede bulunan kancanın olduğu bölgeye denk geldi. Bir anda ayağı demire saplanan genç acılar içinde yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Öfkesine yenilen genç felaketin eşiğinden döndü: Kancaya tekme attı, ayağına demir saplandı - Resim : 1

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, talihsiz genci kurtarmak için demiri kesmeye çalıştı. Sağlık ekipleri tarafında serum bağlanan genç, acılar içinde dakikalarca ayağının kurtarılmasını bekledi.

Öfkesine yenilen genç felaketin eşiğinden döndü: Kancaya tekme attı, ayağına demir saplandı - Resim : 2

Talihsiz gencin ayağına zarar vermemek için titizlikle çalışan itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından testere ile demiri kesmeyi başardı. Kurtarılan talihsiz genç, ayağına saplanan demir parçası ile birlikte sedyeye alınarak ambulansla ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Talihsiz gencin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

Aydın Efeler kaza voleybol