Dev pitonlara sarıldıkça mutlu olan kadın

Yılan

Yılan ve pitonların videoları sosyal medya kullanıcılarını sıklıkla şoke ediyor. Yine gündeme gelen piton görüntüleri de sosyal medyada çokça izlenerek trend oldu. İşte o görüntüler...

Bir kadının pitonu kucaklarken çekilmiş bir klibini Instagram'da paylaşması, platform kullanıcılarını şaşkınlığa uğrattı.

The Reptile Zoo'nun 10 saniyelik klibinde, bir yılan çukurunda biri sarı iki büyük pitonla oturan kadın görülüyor.

İki milyondan fazla görüntüleme alan anlarda, Instagram kullanıcıları hem şok oldu hem de hayrete düştü.

Bir kullanıcı "Aman Tanrım, bu benim için kabus gibi. Cesur kadın" yorumunu yaptı. Bir diğeri, "Bence bu kız deli çünkü aklı başında hiç kimse onun yaptığını yapmaz" dedi.

PİTONLAR HAKKINDA

Pitonlar, Afrika çöl pitonu, Ağaç pitonu, Avustralya Kaya pitonu, Burma pitonu gibi farklı türleri içeren bir yılan familyasını oluşturur.

Bu yılanlar Asya ve Afrika'da bulunurlar. Pitonlar zehirsizdir ve dünyanın en uzun yılanlarından bazılarıdır; boyutları 9 metreye kadar ulaşabilir.

Pitonlar av olarak geyik, kemirgenler, yaban domuzları, ceylanlar ve antiloplar gibi hayvanları tercih ederler, ancak boyutları yaklaşık 2 metreye kadar küçülebilir. Amerika'da pitonlar doğal olarak yaşamazlar, ancak insanların piton yetiştirme merakı nedeniyle bu kıtada da bulunabilirler. Pitonlar timsah gibi büyük hayvanları sindirebilirler ve sulak alanları tercih ederler. Genel olarak, pitonlar çok yavaş ve miskin yılanlardır. Ağaç pitonları ise beslenme açısından çok yönlüdürler.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

yılan videoları piton viral videolar