Denizli'de tüyler ürperten dakikalar: Cinsel şantaj yaptığı çocukları 'reddedilince' döner bıçağı ile kovaladı!

Denizli çocuk ölümleri Çocuk Sağlığı cinsel istismar

Denizli'de tüyler ürperten olay! 14 yaşındaki yeğeni ve 13 yaşındaki yeğeninin arkadaşını eve çağırarak şantaj yapan 53 yaşındaki şüpheli, uygunsuz görüntüler çekme teklifini reddeden çocuğu döner bıçağı ile kovaladı!

Denizli Pamukkale'de Karahayıt Mahallesi’nde meydana gelen olayda, daha öncesinde de benzer suçlardan kaydı olduğu iddia edilen Ercan D. (53), öz yeğeni olan 14 yaşındaki S.N.Y. isimli kız çocuğu ile okul arkadaşı olan 13 yaşındaki S.D. isimli erkek çocuğunu evine davet ederek cinsel istismarda bulundu. Darp ederek taciz ettiği çocukların uygunsuz görüntülerini çeken Ercan D., bu görüntüleri sosyal medyada yaymak tehdidiyle çocukları önceki gün yeniden evine zorla davet etti.

DÖNER BIÇAĞI İLE ÖLDÜRME TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDU!

Ercan D.’nin taciz ve şantajlarından bıkan S.D., sapkın şüphelinin yeni görüntü çekme teklifini kabul etmedi. S.D.’nin yaşadıklarını ailesi ve jandarmaya anlatacağını söylemesi üzerine öfkeye kapılan Ercan D., eline geçirdiği döner bıçağı ile çocuğu kovalamaya başladı. Can havliyle kendisini apartmandan dışarıya atan çocuk, kendisini sokakta kovalamaya devam eden Ercan D.’nin elinden kurtulabilmek için çareyi önüne çıkan bir bakkala girmekte buldu.

Market sahibi ve müşterilerine aldırış etmeden elindeki döner bıçağı ile iş yerine dalan Ercan D., bakkalın içerisindeki ürünlerin devrilmesine rağmen çocuğu kovalamaya devam etti. Market sahibi ve müşteriler, kendilerinden sığınıp yardım isteyen çaresiz çocuğu, gözü dönmüş saldırganın elinden güçlükle kurtardı.

S.D. ve ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ercan D., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Daha önceden benzer suçlardan kaydı olduğu ortaya çıkan Ercan D.’nin telefonunda yapılan incelemede öz yeğeni S.N.Y. ve S.D.’nin yanı sıra başka çocuklara ait uygun görüntülerin ele geçirildiği ortaya çıktı.

Kaynak: İHA

Denizli pamukkale