Denizli'de okul müdür yardımcısı, apartman çatısında boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu

Denizli Gündem haberleri
Denizli'de okul müdür yardımcısı, apartman çatısında boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir okulda müdür yardımcılığı yapan Gökhan Akçay, eşi tarafından, apartmanın çatısında boğazı kesilmiş bir halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Denizli'deki kan donduran olay, sabah saat 09.00 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı Adalet Mahallesi 10140 Sokak'ta bulunan bir binanın 5. katında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Necla Ergün Analıoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcılığı görevini yürüten 41 yaşındaki Gökhan Akçay, eşi tarafından yaşadıkları apartmanın çatısında kanlar içerisinde ölü olarak bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yapılan ilk incelemelerde öğretmen Gökhan Akçay’ın boğazının bıçakla kesilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlanmasının ardından Akçay’ın cenazesi otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

FABRİKADA KİMYASAL TANKINA DÜŞEN 2 İŞÇİ ÖLDÜ

Niğde'de gazoz fabrikasında kazan temizliği sırasında kimyasal madde bulunan tanka düşen 3 fabrika işçisinden 2'si, hayatını kaybetti. Diğer işçinin de durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Olay, sabah saatlerinde Niğde Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir gazoz fabrikasında meydana geldi. Fabrikada kazan temizliği yapan Durmuş Cebenay, Ufuk Kılıçarslan ve Faruk Sert, içerisinde kimyasal madde bulunan tankın içine düştü. Durumu fark eden arkadaşları, sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekiplerine haber verdi. Fabrikaya sevk edilen ekipler, işçileri düştükleri tanktan çıkardıktan sonra ambulansla hastaneye götürdü. Tedaviye alınan işçilerden Durmuş Cebenay ve Ufuk Kılıçarslan, kurtarılamadı. Faruk Sert’in ise durumunun ağır olduğu bildirildi. Cenazeler, otopsi için morga kaldırıldı. Öte yandan Vali Cahit Çelik ile Belediye Başkanı Emrah Özdemir de fabrikaya giderek yetkililerden bilgi aldı. 

Kaynak: İHA