Dehşete düşüren haber: Kayseri'de okul bahçesinde insan kafatası bulundu

Kayseri
Dehşete düşüren haber: Kayseri'de okul bahçesinde insan kafatası bulundu

Kayseri'nin İncesu ilçesinde okul bahçesinde altyapı çalışması sırasında insan kafatası ve kemikleri bulundu.

Kayseri'nin İncesu ilçesi Örenşehir Mahallesi Çinkom İlkokulu’nun bahçesinde dün saat 16.00 sıralarında altyapı çalışması yapan belediye ekipleri, insan kafatası ve kemikleri buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Dehşete düşüren haber: Kayseri'de okul bahçesinde insan kafatası bulundu - Resim : 1

Ekipler, yaptıkları çalışmanın ardından kemikleri incelenmek üzere götürdü. Okulun 1966 yılında inşa edildiği, öncesinde ise alanın mezarlık olarak kullanıldığı belirtildi.

Dehşete düşüren haber: Kayseri'de okul bahçesinde insan kafatası bulundu - Resim : 2

YİNE İNCESU'DA DEHŞETE DÜŞÜREN BİR GELİŞME YAŞANMIŞTI

2022 yılının haziran ayında, yine Kayseri İncesu'da 2020 yılından itibaren kayıp olan 24 yaşındaki 1 çocuk annesi Sevil Kutlu olayıyla ilgili Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçmiş, cinayet dedektifleri, bir televizyon kanalındaki programda şüpheli konuşmaları ile dikkat çeken Sevil Kutlu'nun eski sevgilisi olduğu öğrenilen Yusuf K.'yi gözaltına almıştı.

İFADESİNDE İTİRAF ETMİŞTİ

Yusuf K. ifadesinde, Sevil Kutlu'yu öldürüp gömdüğünü, bir süre sonra gömdüğü yerden çıkararak İncesu ilçesine bağlı Tahirinli Mahallesi yakınlarında bulunan vadiye yırtıcı hayvanların yok etmesi için koyduğunu itiraf etmişti.

İNSAN KEMİKLERİ BULUNDU

Kayalık alanı didik didik arayan ekipler, ilk olarak toprağa gömülü çene kemiği buldu. Alanı genişleterek aramalarına devam eden ekipler, farklı mesafelerde insana ait olduğu değerlendirilen onlarca kemik parçası bulmuştu.

Kemikler bir araya getirilerek, incelemeye alınmış. Olay yeri inceleme polislerinin çalışmasının ardından kemikler alınarak emniyete götürülmüştü.

Ayrıca, kemiklerin bulunduğu vadinin şüpheli Yusuf K.'nin ailesinin yazlığının bulunduğu Süksün Mahallesi'ne yakın olması dikkat çekmişti.

Kaynak: DHA

Kayseri İncesu Kafatası