Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan 'Kardan Aydınlık' paylaşımı

Fahrettin Altun
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan 'Kardan Aydınlık' paylaşımı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Siz unutsanız da biz Hepimiz Ammarız" diyerek Mescid-i Aksa videosunu sosyal medyadan paylaştı. Klipte, "Kardan Aydınlık "ezgisiyle birlikte işgalci İsraillilere karşı mücadele eden yürekli Filistinli çocuklara vurgu yapılıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise resmi Twitter hesabından "Siz unutsanız da biz Hepimiz Ammarız" diyerek Mescid-i Aksa'nın öneminin vurgulandığı bir video paylaştı.

Videoda, işgalci İsraillilere karşı mücadele eden yürekli Filistinli çocuklara vurgu yapılırken, Mescid-i Aksa'nın gönüllerdeki yerini anlatan bir ezgi de yer aldı.

"ONLARDAN ŞEREFLİ KİM VAR BANA BİR SÖYLEYİN?"

Sanatçı Resul Aydemir'in "Kardan Aydınlık" ezgisinin yer aldığı videoda, "Gergin uykulardan, kör gecelerden bir sabah gelecek kardan aydınlık" ifadeleri kullanılıyor.

Filistinli çocuklar için ise "Filistinli çocuklar onlar adları Ammar, ellerinde sapan var gözlerinde kan var. Tanklar kan kusarken onlar korkmuyorlar. Kalplerinde iman yüzlerinde tebessüm var. Onlardan şerefli kim var bana bir söyleyin?" deniliyor. Videonun sonunda ise "Vurulup ömrünün ilkbaharında kanından çiçek açar yanında, cümle şehitlerin omuzlarında bir sabah gelecek kardan aydınlık" ifadeleri bulunuyor. 

"HEDEFİNE ULAŞTIR"

Sanatçı Resul Aydemir'in ezgisini paylaşan Altun'un paylaşımını sosyal medyada paylaşan ezgi sahibi Resul Aydemir, "Siz hepiniz unutsanız da Biz #HepimizAmmarız! Yarabbi Bizimde sözümüzü, sesimizi Filistinli bir çocuğun sapanıyla attığı bir taş gibi kabul eyle. Hedefine ulaştır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Fahrettin Altun