Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitinginde büyük coşku

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Van 2023 Seçimleri 14 Mayıs Seçimleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitinginde büyük coşku

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van mitingi dikkat çekiciydi. Meydanı hıncahınç dolduran Vanlılar görülmeye değer görüntüler oluşturdu. İşte Haber Global Ankara Haber Müdürü Erdinç Özyılmaz'ın izlenimleri...

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitinginde alandaki coşku görülmeye değerdi. Saatler öncesinde başlayan hareketlilikte özellikle kadınlar ön plandaydı. Coşkuyu artıran da onlar oldu zaten. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı daha yakından görebilmek için en ön sıralarda kendilerine yer buldular ve sabırla beklediler.

Erdoğan'ın özellikle PKK terör örgütüne yönelik verdiği "PKK sizin kılınıza bile ilişemeyecek" mesajı ne çok alkış alan konuşma oldu. Gabar'da çıkarılan petrolün bölgeye zenginlik katacağı açıklaması da alanda bulunan kalabalığın nefeslerini tutarak dinledikleri açıklama oldu. Bölge insanı bu sözlerle adeta 'güven' hissini yaşadı.  

Asılan pankart ve afişler sadece miting alanında değil aslında tüm kentte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişinden duyulan heyecanın resmedilmesi anlamında da güzel görüntüler ortaya çıkardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı izlemeye gelenlerin sayısı 50 bin olarak açıklandı. Katılımın önceki mitinglerin çok üzerinde olması Erdoğan ve dolayısıyla Cumhur İttifakı'na verilen onay olarak yorumlandı."

Kaynak: Haber Global TV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Van Van mitingi Ak Parti