Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkan Uğur için başsağlığı mesajı

Özkan Uğur Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkan Uğur için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Özkan Uğur'un vefat haberinin ardından bir başsağlığı mesajı paylaştı. Bakan Ersoy ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Bahçeli de Özkan Uğur için mesaj paylaştılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Özkan Uğur'un vefat haberinin ardından Twitter'dan başsağlığı mesajı paylaştı.

Erdoğan, "Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi. 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'DAN MESAJ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özkan Uğur için, "Değerli sanatçı, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur’un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum" mesajını paylaştı. 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN MESAJ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sanat camiamızın mümtaz isimlerinden olan, müzik ve sinema alanlarında milli kültürümüze sunduğu değerli katkılarıyla her zaman sevgi ve saygıyla andığımız Sayın Özkan Uğur’un vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun" dedi. 

BAKAN ERSOY'DAN MESAJ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da bir mesaj paylaşarak, "Derin bir hüzün içindeyiz... Sadece notalarda değil, ruhlarımızda da derin izler bırakan Özkan Uğur’u kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Özkan Uğur Recep Tayyip Erdoğan