Erdoğan: Deprem sınamasından alnının akıyla çıkan TOKİ'mizi bu süreçte çok aktif şekilde kullanmayı hedefliyoruz

son dakika Adıyaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gündem haberleri
Erdoğan: Deprem sınamasından alnının akıyla çıkan TOKİ'mizi bu süreçte çok aktif şekilde kullanmayı hedefliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu Adıyaman'daki iftar programının ardından konuştu. Erdoğan, "Giden canlarımızı geri getiremeyiz, ama Adıyaman'ı eskisinden çok daha güzel imar ve ihya edebiliriz. TOKİ'mizi bu süreçte çok aktif şekilde kullanmayı hedefliyoruz." dedi.

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu Adıyaman'daki iftar programının ardından konuştu. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

- Biz bu millete aşığız, biz dertliyiz. Buradaki bu süreç 11 vilayetimizde devam ettiği sürece ben ve arkadaşlarım, tüm bakan ve milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, askerimiz, jandarmamız, gönüllülerimiz, her an sizinle beraber bu yolda yürüyeceğiz. Devletimizin ilgili kurumlarının yanı sıra belediyelerimizin tüm imkanlarını bölgeye yönlendirdik. Depremden en çok etkilenen 7 ilimizi 250 belediyemize adeta zimmetledik. Adıyaman'ı da Erzurum, Ordu, Şanlıurfa, Ordu, Niğde, Giresin, Gümüşhane, Uşak başta olmak üzere toplam 53 belediyemizle kardeş belediye kıldık. Adıyaman'ın kardeş belediyeleri mübarek Ramazan ayı boyunca düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle size hizmet edecek.

- Belediyelerimiz, vakıflarımız, hayırseverlerimiz, gönüllülerimizle birlikte buruk bir Ramazan geçirmemeniz için inşallah canla başla çalışacaklar. Hayat normalleşene kadar belediyelerimiz faaliyetlerine devam edecek.

- Biz de seçim gündeminden bağımsız olarak burayı bizzat takip etmeyi sürdüreceğiz. Sizlere karşı görevlerimizin bilincindeyiz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız "Başkanım ne olur bize bunların eline bırakmayın" diyor. Bu umudu boşa çıkarmamakta kararlıyız. Gerekirse gecemizi gündüzümüze katarak, çalışacağız, çalışacağız daha çok çalışacağız ve böylece sizinle el ele, omuz omuza bu yolda yürüyeceğiz. Vatandaşınızın sıkıntısını yüreğinizde hissetmedikten sonra ne siyasetin, ne makamların, ne de geldiğiniz koltukların anlamı var. Giden canlarımızı geri getiremeyiz, ama Adıyaman'ı eskisinden çok daha güzel imar ve ihya edebiliriz.

- Deprem sınamasından alnının akıyla çıkan TOKİ'mizi bu süreçte çok aktif şekilde kullanmayı hedefliyoruz.

 

Kaynak: Haber Global TV

Adıyaman son dakika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gündem haberleri