Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete: Ortaya saçılanlar buz dağının görünen kısmı

HaberGlobal.com.tr
Recep Tayyip Erdoğan Bursa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma Programı'na katıldı. Erdoğan, muhalefette yaşanan tartışmalara değinerek "Ortaya saçılanlar buz dağının görünen kısmı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma Programı'na katıldı.

Erdoğan, "Daha 8 ay öncesine kadar Türkiye'yi birlikte yönetmekten bahsedenler bugün sabah akşam kavga ediyor. Önce millete umut diye pazarladıkları Cumhurbaşkanı adaylarını ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler. Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar. Ardından bu sefer paylaşım kavgasına tutuştular. Gün geçmiyor ki yüzümüzü kızartacak bir skandala şahit olmayalım? Gerçekten siyasette üzüntü verici günlerden geçiyoruz. Bizim kanaatimize göre ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmıdır. Turpun büyüğü hala heybededir. 6'lı Masa kurgusunun organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacaktır. Türkiye'nin verilmiş sadakası varmış" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları: 

"Sadece muhabbetimizi yenilemiyor aynı zamanda şehrin sorunları, sıkıntıları ve talepleri konusunda ilk elden bilgiler alıyoruz. İstişareyi siyaset tarzının merkezine yerleştirmiş bir kadro olarak bugüne kadar toplumumuzun farklı kesimleriyle yakın diyalog içinde olmayan özen gösterdik. Aziz milletimize hizmetle geçen 40 yıllık siyasi hayatımızın en önemli prensibi budur. Biz milletimiz için varız, milletimizle birlikte varız. Milletimizin olmadığı hiçbir yerde biz de olmayız. Muhalefet yapmayı yatırıma düşmanlık gören kifayetsiz muhterisleri kendi sır dünyalarında baş başa bırakıyoruz.

Araçlar İtalya'dan geliyor iftirası attıkları, bunlar satamaz iddiasında bulundukları, aracın üretim hattının Bursa'da olmasını dahi eleştirdikleri tıpkı Devrim Otomobili'ne yaptıkları gibi bahane bulup diri diri mezara gömmek istedikleri Togg, giderek artan üretim kapasitesi ile rakiplerini kıskandırmaya, hazımsızları rahatsız etmeye devam ediyor. Batarya fabrikamızın da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. 

Bursa 14-28 Mayıs seçimlerinde güçlü bir duruş sergiledi. İlk turda yüzde 51.5, ikinci turda yüzde 54.7 oy oranı ile destini ortaya koydu. Bursa ihtiraslarının kurbanı olanlara geçit vermedi. Güven ve istikrar dedi. Ülkemizle ilgili farklı hesapları olanlar Bursa'mızın da desteğiyle ağır hüsrana uğradı. 

"ORTAYA SAÇILANLAR BUZ DAĞININ GÖRÜNEN KISMI, 6'LI MASA ORGANİZATÖRLERİ ORTAYA ÇIKACAKTIR"

Daha 8 ay öncesine kadar Türkiye'yi birlikte yönetmekten bahsedenler bugün sabah akşam kavga ediyor. Önce millete umut diye pazarladıkları Cumhurbaşkanı adaylarını ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler. Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar. Ardından bu sefer paylaşım kavgasına tutuştular. Gün geçmiyor ki yüzümüzü kızartacak bir skandala şahit olmayalım? Gerçekten siyasette üzüntü verici günlerden geçiyoruz. Bizim kanaatimize göre ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmıdır. Turpun büyüğü hala heybededir. 6'lı Masa kurgusunun organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacaktır. Türkiye'nin verilmiş sadakası varmış. 

Bizde koltuklar, makamlar, payeler, unvanlar amaç değil, milletimize en güzel şekilde hizmet etmek için bir araçtır."