Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Bahçeli'nin doğum gününe özel paylaşım

MHP Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Bahçeli'nin doğum gününe özel paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğum günü dolayısıyla paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Ocak 2023 tarihinde 75 yaşına girecek olan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaklaşan doğum günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Erdoğan, Bahçeli ile yaptığı baş başa görüşmenin ardından gerçekleştirilen doğum günü kutlamasından fotoğraflar paylaştı. Erdoğan paylaşımında, "Nice sağlıklı, mutlu yıllara..." notunu düştü.

BAHÇELİ DE ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesine ilişkin görüntüler paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kapıda karşıladığı Bahçeli'ye, "Doğum gününüz kutlu olsun, Rabb'im daha nice yıllara sağlıkla sıhhatle kavuştursun." dedi. Bahçeli de teşekkür ederek "Amin, cümlemize." ifadesini kullandı.

Bahçeli, pasta kesilirken, "Ne kadar daha gençleştik?" diye soran Erdoğan'a, "Bu sene 75 olduk efendim." karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Maşallah." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan Devlet Bahçeli MHP Ak Parti