Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Kahramanmaraş Depremi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı Hatay'da yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Kahramanmaraş merkezli  7.7 ve 7.6'lık depremlerden etkilenen Hatay'ı ziyaret etti.  

Erdoğan ve Bahçeli,  Antakya ilçesindeki Atatürk Caddesi’nde incelemelerde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’ye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tarım ve Ormancı Bakanı Vahit Kirişci eşlik etti.

Erdoğan daha sonra kentte görev yapan yerli-yabancı arama-kurtarma ekipleri, belediye temizlik işçileri ve enkazlarda kritik çalışmalar yapan madencilerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde - Resim : 2 Ekiplere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindeki MHP Lideri Bahçeli ve bakanlar Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne geçti. Erdoğan, burada  kanaat önderleri ve muhtarlarla toplantı yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da Süryani Ortodoks Kilisesi Patriği Mor İğnatius II. Efrem Kerim, Süryani Kadim Cemaati Patrik Vekili Yusuf Çetin, Metroplolit Joseph Bali, Rahip Haitham Bahhu ve Ghassan Al Chami ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde - Resim : 4

 

Kaynak: Haber Global TV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kahramanmaraş depremi Hatay