Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan koronavirüs açıklaması: Salgın etkisini kaybediyor

Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan koronavirüs açıklaması: Salgın etkisini kaybediyor

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada koronavirüsün aşının yaygınlaşmasıyla birlikte yavaş yavaş etkisini yitirdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmasında koronavirüs salgınının gidişatı hakkında da önemli bilgi ve görüşlerini paylaştı.

AŞININ YAYGINLAŞMASIYLA SALGIN ETKİSİNİ KAYBEDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tip koronavirüs Kovid-19 salgınına ilişkin konuşmasında, "İnsanlık olarak son 1,5 yıldır tüm hayatımızı koronavirüs salgını gerçeğini göz önünde bulundurarak idame ettiriyoruz. Aralarında dostlarımızın, sevdiklerimizin, akrabalarımızın da olduğu pek çok insanın hayatına mal olan bu salgın hamdolsun aşının yaygınlaşmasıyla birlikte yavaş yavaş etkisini kaybediyor." ifadelerini kullandı.

KORONA SONRASI DÖNEMDE İSLAM DÜŞMANLIĞI DAHA DA YAYGINLAŞACAKTIR

Erdoğan konuşmasında ayrıca koronavirüs salgını sonrasındaki dönem hakkında da, "Korona sonrası dönemde ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır. Gerek sizlerin maruz kaldığı baskılar, gerek dış misyonlarımıza yapılan şikayetler, gerekse nefret suçlarıyla ilgili istatistikler İslam ve Türk düşmanlığının ulaştığı vahim boyutları ortaya koymaktadır." dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan Recep Tayyip Erdoğan