Cumhurbaşkanı Erdoğan, II. Abdülhamid'in türbesini ziyaret etti

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gündem haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, II. Abdülhamid'in türbesini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultan II. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'da Milli Türk Talebe Birliği'nin 62. Genel Kurulu'na katıldı.

Erdoğan programın ardından Sultan II. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etti.

Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin fotoğraflar, Erdoğan Dijital Medya hesabından paylaşıldı.

ERDOĞAN'IN MTTB KONUŞMASI

Milli Türk Talebe Birliğinin 62. Genel Kurulu'nda konuşan Erdoğan, Birliğin en önemli özelliğinin, ülkedeki milliyetçi ve mukaddesatçı gençlerin tamamını kucaklamayı başarabilmesi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kimi dönemlerde farklı ekollerin ağırlığı hissedilmiş olsa da Birliğin genel olarak bu vasfını korumaya özen gösterdiğini gördüklerini kaydederek, "Bugün de Birlik'ten beklentimiz, gençlerimizin siyasi, sosyal, kültürel ve teknolojik olarak yoğun bir küresel bombardıman altında kaldığı şu dönemde aynı kuşatıcılığı sergilemeye devam etmesidir." dedi.

Spor salonunda bulunan gençlerden bir istirhamı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aman ha şu kucaklayıcı vasfınızı asla kaybetmeyin. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." ifadelerini kullandı.

Geleceğin sahibi ve teminatı olan gençleri, güçlü bir tarihi ve kültürel donanımla dünyaya hazırlamamanın işleri zora sokacağını vurgulayan Erdoğan, "İşte şu anda İsrail-Filistin olayını hep birlikte dünyada takip ediyoruz. Neler olduğunu hep birlikte görüyoruz. 'Müslümanlar buna layık mı?' Değil. Ama yanlışlarımız, eksiklerimiz var. Bakın bütün Batı dünyası, haçlı emperyalist yapı bir arada. Birbirinden ayrı yanları yok." değerlendirmesinde bulundu.

Gündem haberleri... 

Kaynak: Haber Global TV