Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... İşte AK Parti'nin Ankara ilçe adayları

HaberGlobal.com.tr
Recep Tayyip Erdoğan Ankara

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara ilçe adaylarını açıkladı. Erdoğan, emeklilere yapılan ek zamla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara ilçe adaylarını açıkladı. Erdoğan, konuşmasında önemli mesajlar verdi. 

AK PARTİ ANKARA İLÇE ADAYLARI

Akyurt - Hilal Ayık

Altındağ -Veysel Tiryaki

Ayaş - Mehmet Kirazdibi (MHP'den Cumhur İttifakı adayı)

Bala - Ahmet Buran

Beypazarı - Tuncer Kaplan

Çamlıdere - Hazım Caner Can

Çankaya - Duhan Kalkan

Çubuk - Baki Demirbaş

Elmadağ - Eyüp Tekiner

Etimesgut - Enver Demirel (MHP'den Cumhur İttifakı adayı) 

Evren - Hüsamettin Ünsal

Gölbaşı - Ramazan Şimşek (MHP'den Cumhur İttifakı adayı) 

Güdül - Muzaffer Yalçın

Haymana - Özdemir Turgut

Kahramankazan - Serhat Oğuz

Kalecik - Erdal Dal (MHP'den Cumhur İttifakı adayı)

Keçiören - Zafer Çoktan

Kızılcahamam - Süleyman Acar 

Mamak - Asım Balcı

Nallıhan - İsmail Öntaş

Polatlı - Levent Çağlancı (MHP'den Cumhur İttifakı adayı)

Pursaklar - Ertuğrul Çetin 

Sincan - Murat Ercan

Şereflikoçhisar - Memiş Çelik

Yenimahalle - Abdulkadir Aydoğan

Erdoğan'ın açıklamaları:

31 Mart seçimlerinde partimizi ve Cumhur İttifakı'nı temsil edecek büyükşehir ve il başkan adaylarımızın ardından ilçe adaylarımızın tanıtımına devam ediyoruz. 30 Ocak Salı günü genel merkezimizin inşası tamamlanan yeni ek binasında seçim beyannamemizi milletimizle paylaşacağız.

Yarın İBB adayımız Murat Kurum, program ve proje tanıtımı ile bir süredir yürüttüğü kampanyasını resmen başlatıyor. Son yıllarda İstanbul gözü ve gönlü başka mecralarda olan bir yönetimin elinde resmen geriledi, tıkandı. Adeta bir fetret devrine girdi. İstanbul'u yeniden hak ettiği vizyona kavuşturmak için artık gün sayıyoruz. Murat kardeşimizin en doğru isim olduğunu biz biliyoruz, inşallah İstanbul da görecek. 

Ankara adayımız Turgut Altınok ve diğer adaylarımız da yakında aynı adımları atacaklar. Keçiören'de yazdığı hizmet destanı ile tarihe geçen Altınok kardeşimizin büyükşehir projeleri ile Ankara'nın altın çağına gireceğine yürekten inanıyorum. Buradan milletime sesleniyorum. Bakınız, AK Parti'nin yerel yönetim seçimlerine girdiği her yerde şunu unutmayın, gerek merkezi yönetim gerekse yerel yönetim el ele milletimize hizmette onların sağlayacağı başarıyı muhalefetin sağlaması mümkün değil. Dikkat ederseniz, AK Parti ve Cumhur İttifakı dışında vizyoner projelere önem veren başka siyasi yapılar da yok. Çünkü onların ülkeye ve şehirlerimize eser kazandırmak gibi bir derdi yok. 

"BOL BOL ŞOV YAPTILAR"

Söz verdiği şeylerden bazılarını çeşitli sebeplerden yapamayanlardan değil, yıllarca yönetimde kaldığı halde hiçbir şey yapmayanlardan bahsediyorum. Bol bol şov yaptılar. Mesela bol bol tatil yaptılar. İç ve dış karanlık odaklarla ittifak yaptılar. Belediye birimlerini siyasi paylaşım mezesi yaptılar. Buram buram kibir kokan edaları ile sergiledikleri komiklikleri saymıyorum bile. Bölücü örgütünün güdümündeki partiyi şehirlerin yönetimine ortak etmeyi saymıyorum bile. Ülkeye, millete, şehirlerine hizmet etme, eser kazandırma namına herhangi bir varlıklarını gören, duyan, şahit olan yok. 

"ZÜBÜK SİYASETÇİ TİPLERİ..."

Artık günler sayıyoruz. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Genç kardeşlerimizi yanımıza almaya var mıyız? 31 Mart akşamı, evet, zafer naraları ile Ankara'nın caddelerinde dolaşmaya var mıyız? Kendi aramızda aynı değerlendirmeyi fazlasıyla yapıyor, gereken müdahalelerde bulunuyoruz. Ülkemizin en büyük ilk 3 şehrinde temel atmama törenleri ile ve atılan temellerin üzerini kapatmakla vakit geçiren, şehri için hiçbir büyük projesi olmamasıyla övünen, yıllardır hiçbir altyapı çalışması yapmayıp sadece tabela değiştiren, esersiz harcanan yıllardan söz ediyorum. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. Bizim başka endişelerimiz de var. Seçim öncesi ne dedilerse, iş başına gelince tam tersini yapan bu zübük siyasetçi tiplemeleri ile gençlerimize kötü örnek teşkil etmemesini diliyorum. 

"BİZ DOĞRU OLURSAK EĞRİ ZATEN BELASINI BULUR"

Biz işimizi düzgünce yapar milletimizin gönlünü kazanırsak, vaktimizi milletimizin emrine amade kılarsak, şayet biz boş lafla, yalanla, şovla değil gerçek hizmetlerle milletimizin huzuruna çıkarsak, yani biz doğru olursak emin olun eğri zaten belasını bulur. Gençler, başkalarının ne yaptığının, ne dolaplar çevirdiğinin bizim açımızdan önemi yok. Varsın onlar siyaseti basit bir toplama çıkarma işlemine indirgesinler. Varsın onlar siyaseti ikbal kapısı olarak görmeye devam etsinler, biz işimize bakacağız. 

EMEKLİLERE EK ZAM 

Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye yolunu açıyor muyuz? Bir yandan tam kapasite seçime hazırlanırken diğer yandan şartlarımızı zorlama pahasına milletimizin beklentilerini karşılayacak politikaları da hayata geçiriyoruz. Emeklilerimizin refah seviyelerini yükseltmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarının artış oranını memur emeklilerimizle aynı seviyeye yükseltme kararı aldık. Meclisimizin de onayıyla SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarında ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını yüzde 49.25 olarak uygulayacağız. Devletimizin imkanları arttıkça bundan ömrünü ülkemize hizmete adamış emeklilerimizin de istifade etmesini sağlayacağız. Biz tüm bu adımları atarken muhalefetin nelerle meşgul olduğunu sizler de takip ediyorsunuz. 

MERKEZ BANKASI İDDİALARI

Akla ziyan dedikodularla ekonomide temin ettiğimiz güven ve istikrar iklimini bozacak kampanyalar başlatıyorlar. Bu hastalıklı güruhun çıkardığı gürültü çoğu kere kendi cüssesinden çok daha büyük oluyor. Ekonomi programımızı sekteye uğratmaktan uzay misyonumuzu önemsizleştirmeye kadar Türkiye'nin başarılarını hedef alarak kendilerini alan açmanın peşindeler.