Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'a telefon

Recep Tayyip Erdoğan Gelecek Partisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'a telefon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı telefonla arayarak olayla ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini olayın yaşandığı akşam tedavi gördüğü hastaneden telefonla aradığını söyledi.

Hürriyet'e konuşan Özdağ, şunları söyledi:

“‘Neler oluyor, ne yapıyorsunuz Selçuk Bey’ dedi. Ben de olayı kendisine anlattım. Devlet Bahçeli bir şeyler söylemişti, ben de ‘üslubu dairesinde cevaplar verdim’ dedim. Sonra evimin önünde ikisi silahlı, ikisi sopalı dört kişinin saldırısına uğradığımı anlattım. Birinin şoförüme silah çektiğini, bir diğerinin elindeki sopayla arkamdan ayaklarıma vurup beni düşürmeye çalıştığını, sonra uzun süre dövüştüğümüzü, şoförüm silah çekince de kaçtıklarını söyledim. Bana, silahı kimin kullandığını sordu, ben de şoförümün arabamdaki ruhsatlı silahımı kullandığını anlattım. Geçmiş olsun dediler. Ben de duyarlılıkları için kendilerine teşekkür ettim.”

selçuk özdağ Recep Tayyip Erdoğan