Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatına 2023 seçimleri mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hatay İl Dayanışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2023 seçimleri için AK Parti teşkilatına mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hatay İl Dayanışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Gelecek nesillere daha büyük bir Türkiye bırakabilmek için her birimizin bu kutlu davanın neferi olduğunu kabul etmeliyiz. AK Parti'yi millet kurmuştur, yegane sahibi de millettir. 

Biz gönül seferberliğini siyasi bir hesap için değil, inancımızın gereği olarak yerine getireceğiz. Medyanın veya diğer çevrelerin bizi kendi kısır gündemlerinin içine hapsetme tuzağına asla düşmeyeceğiz. Bu konuda en önemli görev teşkilatlarımıza düşüyor. 

Ülkemize yönelen her saldırının hedefinde AK Parti'nin olması boşuna değildir. Türkiye'yi seven bizi de seviyor. Türkiye'den nefret eden, bizden de nefret ediyor. 

Karşımızdakiler Türkiye'yi artık diledikleri şekilde yönlendiremedikleri için hırçınlaşıyorlar. Milletimiz bu ülkede kimin ne olduğunu, kimin kime hizmet ettiğini gayet iyi biliyor. 

TEŞKİLATA 2023 SEÇİMLERİ MESAJI

Türkiye'nin 19 yıldır yaşadığı 15 ayrı seçimin her biri kendi içinde hayati öneme sahiptir. Milletimiz, seçimin tamamında da AK Parti'yi birinci çıkartarak yol açmıştır. Önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçimler 19 yılın ardından ülkemizin geldiği seviyeyi, 2053 vizyonuna bağlamak için en kritik dönemeci temsil ediyor. Sizlerden, tek bir gününüzü bile boş bırakmadan gece gündüz çalışmanızı istiyoruz. Buna hazır mıyız? 

Hatay'la birlikte ülkemizin tamamında, her haneye ana kademe teşkilatlarımızla, kadın-gençlik kollarımızla, mutlaka tekrar tekrar gireceğiz. Güler yüzümüzle, yapıcı yaklaşımımızla kazanmadık gönül bırakmayacağız. Bizde tevazu olacak. Gurur kibir bizden uzak olacak. 

Bu ülkede insanımızın hayatına dokunan her alanda ne yapıldıysa altında AK Parti'nin imzası olduğu, bundan sonra da olacağı gerçeğini herkese göstereceğiz. 

Muhalefet partilerinin ne ülkeye ve millete umut açıklayacak vizyonları ne de hesapsız kitapsız sözleri hayata geçirecek dirayetleri olmadığını her vatandaşımıza anlatacağız. Bu süreçte de partimize yapılan saldırıların, atılan iftiraların, yürütülen karalama kampanyaların asıl amacını ülkemizi büyüme rayından çıkarmak olduğunu anlatacağız.

ERKEN SEÇİM YANITI

Yatıyorlar kalkıyorlar erken seçim. Erken seçimin tarihi belli; Haziran 2023. Boşuna çabalamayın. 

"Z KUŞAĞI FALAN DİYORLAR YA, ANLATACAKSINIZ"

Şimdi Z Kuşağı falan diyorlar ya, bunları anlatacaksınız, bilmezler. İnsanoğlunun hafızası hep unutur. Onlara hatırlatacaksınız. Diyeceksiniz ki, şu gördüğünüz Hatay Havalimanı'nı kim yaptı? Şu yollar, kim yaptı? 

Bir zamanlar SSK'nın başında olan zat, bugün ana muhalefetin başında. SSK'nın başında olan zamanlar, onları hemen temin edin. Savaş Ay'ın Bay Kemal programını tüm teşkilata göstersinler. Görsünler, izletin. Gençler bunu bilsinler. Şimdi ise, hastanelerimiz nasıl? Muhalefetin dışarıdan ve içeriden aldıkları gazla sahada boy gösterdiğini müşahade ediyoruz. 

"GELİŞMİŞ ÜLKELER COVID AŞISINI ÜCRETLİ YAPTIRIYOR"

Şu anda dünyanın değişik yerlerinde Avrupa'nın en gelişmiş ülkeleri, Amerika da, Covid'le ilgili aşıyı ücretli yaptırıyor. İngiltere'de 100 Sterlin gibi rakamla aşı yapılıyor. Bizde böyle bir şey yok. 

Kaynak: Haber Global TV