Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim terörün vahşi dişlerine ve haşhaşilere kaptıracak tek bir gencimiz yoktur

Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim terörün vahşi dişlerine ve haşhaşilere kaptıracak tek bir gencimiz yoktur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te sivil toplum örgütleri önderleriyle buluşmada açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bizim terörün vahşi dişlerine ve haşhaşilere kaptıracak tek bir gencimiz yoktur" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, STK önderleri ile buluşmasında konuşma yaptı.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Gittiğimiz şehirlerde STK önderleriyle, kanaat önderleriyle, büyüklerimizle görüşmeler yapıyoruz. Toplumumuzun her kesimi ile bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Son derece samimi bir ortamda ülkemizin ve şehirlerimizin gündemindeki konuları değerlendiriyoruz. 

Yalan terörü ve bilgi kirliliğinin ülkenin gündemini zehirlediği dönemde meseleleri vatandaşlarımıza izah etme fırsatı yakaladık. 

2023'e giden süreçte millete hiçbir şey vadedemeyenler, açıklarını Türkiye'yi gererek kapatmaya çalışıyor. Kamu görevlilerinin tehdit edilmesi, halkın yarısının siyasi tercihlerinden dolayı gayri milli ilan edilmesi, kurumların yıpratılması, muhalefetin provokasyon siyasetinin örneklerinden sadece bir kaçıdır. Bu ülkede yüzde 52 oy ile Cumhurbaşkanı seçilen ve yüzde 52'yi gayri milli kabul eden bir gayri meşru zihniyeti milletimin takdirine sunuyorum. Girdiği bütün seçimlerden kaybederek çıkan zihniyetin bu ülkede ulaşacağı yerin ne olduğunu sizler en iyisiyle bilirsiniz. 

Sessiz devrimi gerçekleştiren kadro bu kadro. İnsan hakları, adalet ve özgürlükler alanında örnek ülkesi olma yolunda kararlı adımlar attık. Eski Türkiye'nin inkarcı, dışlayıcı diline biz son verdik. İnkar, ret, asimilasyon politikalarını terk ettik. Tillo'nun adının iadesi dahil attığımız her adımda sadece sizlerin duasına nail olabilmeyi hedefledik.

Zaman geçtikçe bölücü örgütün ülkemiz ve bölgemizle ilgili kirli emelleri olan emperyalistlerin taşeronluğunu yapan kiralık katil sürüsü olduğu net görülecektir. Terör sorununu ülkemizin gündeminden tamamen çıkarıncaya kadar sınırlarımız içinde ve dışında mücadelemizi sürdüreceğiz. Bir daha bölgede yaşayan kardeşlerimin başına terör belasının musallat edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Ya hukuk, demokrasi ve anayasa içinde kalacaklar ya da yargıya hesap vermekten kaçamayacaklardır. Siirt'li kardeşlerimizin de desteğiyle 40 yıldır insanımızın kanını ve ülkemizin kaynaklarını sülük gibi emen beladan ebediyen kurtulacağımıza inanıyorum. Bizim bir daha asla, terörün vahşi dişlerine, "himmet, hizmet" diyerek gençleri mankurtlaştıran günümüzün haşhaşilerine kaptıracak tek bir evladımız yoktur. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Siirt Recep Tayyip Erdoğan