Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi rahatsız eden kim varsa inlerine ineceğiz

Recep Tayyip Erdoğan PKK/YPG suriye Pençe operasyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ihracatın şampiyonları ödül töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''dört vatan evladının ateşinin yüreğimizi yaktığı bir günde bölücü terör örgütlerinin, İstanbul Kadıköy'de ortalığı birbirine katmaları, polisimize saldırmaları, namussuzluktur'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi 29. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları; ''Buldukları her fırsatta kendilerini belli eden Sevr sevdalılarının ülkeyi teslim almalarına müsade etmedik. Vesayetten darbeye, terör oyunlarından, ekonomik tuzaklara kadar nice oyunları boza boza ülkemizi güçlendirdik tuzaklara gelmedik, özgürleştirdik. Ülkenin refah seviyesini aşağı çeken her zihniyetle mücadele ettik. Kirli senaryolarla boğuştuk. Şu andaki konuma geldik. Kendi refahları ve güvenlikleri dışında hiçbir şeyi umursamayanlara rağmen ülkemizi büyülttük. Vatan topraklarına gözünü dikenleri eze eze ülkemizi güçlendirdik.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SINIR ÖTESİ OPERASYON MESAJI

İhanet edenlerin Cüdi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Besser Deresi'nde inlerine girdik ve ine ine yolumuza devam ediyoruz. Emperyalist güçlerin tetikçiliğini yapan bölücü terör örgütlerine tarihin en ağır darbelerini verdik. Suriye'de terör operasyonunda ülkemizi kuşatma girişimlerini boşa çıkardık. Sınırımızın ötesinde ne işiniz var diyenlere de bizi rahatsız eden kim varsa oralara da gitmeye varız dedik. Şu an Irak'ta devam eden Pençe Kilit Operasyonları'yla da teröristlerin inlerine inmeye devam ediyoruz. Döktükleri her damla kanın hesabını soracağız''.

HDP'Lİ VEKİLLERİN KADIKÖY'DE POLİSİ YUMRUKLAMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Kadıköy'de terör örgütlerinin yürüyüşüne ilişkin açıklamasından satır başları,  ''dört vatan evladının ateşinin yüreğimizi yaktığı bir günde bölücü terör örgütlerinin, İstanbul Kadıköy'de ortalığı birbirine katmaları, polisimize saldırmaları, terörist başını öven sloganlar atmaları, namussuzluktur kanı bozukluktur. Bu alçaklığa yargı önünde bedel ödeteceğiz'' şeklinde konuştu.
Millet vekilliği dokunulmazlığı kimseye terör örgütlerini övmeye hak tanımaz. Kim ne derse desin Türkiye terör örgütleri ile mücadelesini eninde sonunda zafere ulaştıracaktır'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan son dakika