'Cübbeli Ahmet Hoca' saldırı anını anlattı: Adamın elleri mengene gibi, bugün 'korumayı artırın' mesajı gelmiş...

HABER MERKEZİ
İstanbul küçükçekmece
'Cübbeli Ahmet Hoca' saldırı anını anlattı: Adamın elleri mengene gibi, bugün 'korumayı artırın' mesajı gelmiş...

İstanbul Küçükçekmece'de saldırıya uğrayan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, o anları katıldığı programda anlattı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul Küçükçekmece'de katıldığı bir dernekteki sohbet toplantısının çıkışında bir kişinin fiziki saldırısına uğradı.

Ünlü, o anları CNN Türk canlı yayınında anlattı. "Saldırıya uğradım. Benim tanıdığım kişiler 'İlk olarak IŞİD görünüyor' dedi. Resmi değil" ifadelerini kullanan Ünlü, şöyle devam etti:

"Slogan atmadı dövdü. 'Senin ben...' deyip dövdü. Emniyet, koruma arkadaşlarıma "Güvenliği artırın" demiş. Ekip istemişler. Ekibin olması elimizi kolaylaştırdı. Beni panikletmemek için bana söylememişler. Bugün "korumayı artırın" mesajını geldiğini söylediler. Emniyet güçleri kimlik bilgilerine ulaşmış. Resmi makamları aşmayalım. Nereden geldiğine vs dair bana bilgi verilmedi. Adamın elleri mengene gibi. Solu kapamadı sağdan bir sıktı. Koruma arkadaşım müdahale etmese nefesim kesilecekti. Eliyle darp etti. Benim siteme girerseniz görürsünüz. IŞİD, Telegram'dan benim fotoğrafımla silahlı resmini koyup 'Öldürün' demiş. IŞİD'i ilk ben patlattım. Bunları en çok ben konuşuyorum. Daha önceden ima yollu tehditler alıyordum. Korkunun ecel faydası yok. Çoluk cocuk üzülüp korkuyor. Benim işim bu."