Çocuğunu darbedip eşini öldürmek için yola çıkan saldırgan aracında av tüfeğiyle yakalandı

AKSARAY (DHA)
Gündem haberleri Ankara Gaziantep Kadına yönelik şiddet
Çocuğunu darbedip eşini öldürmek için yola çıkan saldırgan aracında av tüfeğiyle yakalandı

Ankara'daki evinde çocuğunu darbettikten sonra ayrı yaşadığı eşini katletmek üzere yola çıkan 30 yaşındaki Yavuz S. ismindeki saldırgan, emniyet güçlerince aracında av tüfeğiyle Aksaray'da yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, basın mensuplarına hakaretler ve tehditler savurdu.

Ankara'da çocuğunu darbettikten sonra eşini katletmek üzere yola çıkan saldırgan ihbar üzerine yakalandı. Aracından av tüfeği çıkan saldırgan kendisini görüntüleyen basın mensuplarını tehdit ederek hakaretler savurdu. Yavuz S.'nin 1.25 promil alkollü olduğu, ehliyetine de daha önce alkollü araç kullanmaktan el konulduğu ortaya çıktı.

İddiaya göre, Ankara’daki evinde çocuğunu darbeden Yavuz S., evden tüfeğini alıp Gaziantep’te bulunan ayrı yaşadığı eşini öldürmek için yola çıktı. Yakınlarının ihbarı üzerine polis ekipleri, saat 13.30 sıralarında Aksaray- Adana karayolu kontrol noktasında 45 AKP 922 plakalı otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada arka koltukta otomatik av tüfeği, ön koltukta ise boş içki şişesi çıktı.

Polis ekiplerin yaptığı kontrolde sürücü Yavuz S. 1.25 promil alkollü çıkarken, ehliyetine ise daha önce de alkollü araç kullanmaktan el konulduğu ortaya çıktı. Ehliyetsiz araç kullanmaktan kendisine ve araç sahibine 12 bin 977'şer TL ve alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesildi.

 

SALDIRGANDAN BASIN MENSUPLARINA HAKARET VE TEHDİT

Sürücü, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına hakaret edip, eline aldığı cam şişeyle tehdit etti. Polis ekipleri sürücünün elinden şişeyi alıp sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.